Bosch Masina de spalat vase incorporabila SMV50D60EU, 12 seturi, 5 programe, 60 cm, clasa A+

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat vase incorporabila SMV50D60EU, 12 seturi, 5 programe, 60 cm, clasa A+ de la Bosch

Aquastop garantat pentru viata


Sistemul Aquastop este alcatuit dintr-un furtun special cu pereti dubli de alimentare cu apa, o supapa de siguranta precum si o tava cu comutator plutitor si ofera o protectie de 100% impotriva deteriorarii apei - pentru care Bosch garanteaza durata de viata a dispozitivului.

   

EcoSilence DriveTM


Pentru a curata mai eficient, ne-am dezvoltat economic motorul EcoSilence DriveTM. Acesta este caracterizat prin viteza, eficienta energetica si un consum minim de energie. Asa cum este,motor fara perii, foarte linistit si convins in mod automat cu cele mai bune rezultate de spalare.

   

Aqua Sensor


Senzorul Aqua regleaza consumul de apa, in functie de tipul si grosimea poluarii preparate prin controlul apei de spalare cu raze de lumina. Astfel, se decide daca clatirea a fost suficienta sau trebuie continuata.

   

LoadSensor

Greutatea incarcaturii este detectata de un senzor de viteza de rotatie care recunoaste nivelul apei. Pentru incarcaturi mai mari, este necesara mai multa apa pentru inmuierea vaselor iar nivelul de apa scade. In acest caz, se adauga mai multa apa. Pentru incarcaturi mai mici, este necesara mai putina apa pentru clatire. Senzorul de incarcare asigura utilizarea optima a apei, chiar si pentru jumatati de incarcatura, sau incarcaturi partiale, economisind apa si electricitatea.

   

Cos Vario

Cosul Vario poate fi asezat usor in cosul inferior si asigura spatiu suplimentar pentru tacamuri. Acesta este inclus ca standard in toate modelele ActiveWater fara VarioDrawer.

   

Infolight


Un punct roșu de lumină pe podea, vă spune dacă mașina de spălat vase funcționează sau deja a finalizat sarcina.

   

Tehnologie pentru protectia sticlei

Deoarece apa dedurizata cauzeaza coroziunea sticlei, masinile de spalat vase Bosch cu tehnologia pentru protectia sticlei regleaza in mod constant gradul de duritate al apei. In acest fel ne asiguram ca paharele de valoare si portelanurile delicate sunt intotdeauna spalate cu deosebita grija.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (seturi) 12
Clasa de eficienta energetica A +
Numar de programe 5
Tip incorporare Complet incorporabila
Clasa de eficienta la uscare A
Control Mecanic

PROGRAME SI OPTIUNI

Siguranta copii Nu
Program normal Da
Program intensiv Da
Program rapid Da
Program Bio/Eco Da
Program prespalare Da

SENZORI

Nivele de temperatura 4

PANOU DE CONTROL

Programare intarziata Da
Indicator sare Da
Indicator terminare program Da

CONSUM

Consum energetic in program Eco 1.02 kWh
Consum anual de energie 290 kWh
Consum de apa in program Eco 11.7 l
Consum anual de apa 3300 l

DATE TEHNICE

Latime (cm) 60
Nivel de zgomot dB(A) 48
Greutate (Kg) 31
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Latime (cm)
      60
    • Numar de programe
      5
    • Tip Incorporare
    • Capacitate seturi
      12

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.