Masina de spalat vase incorporabila Electrolux RealLife EEC87300L, 13 seturi, 8 programe, AirDry, QuickSelect, 60 cm, Inverter, TimeBeam, clasa D

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat vase incorporabila Electrolux RealLife EEC87300L, 13 seturi, 8 programe, AirDry, QuickSelect, 60 cm, Inverter, TimeBeam, clasa D de la Electrolux

Ridica standardele - prima masina de spalat vase cu incarcare fara efort
ComfortLift® 800 este prima masina de spalat vase din lume care elimina efortul de la incarcare si descarcare. Tehnologia noastra unica ridica raftul inferior pana la nivelul taliei intr-o miscare fara efort, cu o mica strangere a unui maner. Este atat de convenabila, incat te intrebi cum ai trait pana acum fara ea. 
 
ComfortLift, primul cos care se ridica
Tehnologia noastra unica ComfortLift te ajuta sa nu te mai apleci pentru a incarca sau descarca masina de spalat vase. Cu o strangere usoara a manerului, raftul inferior se ridica usor spre tine. O premiera mondiala, o solutie conceputa de noi, special pentru confortul tau.
 
Acces rapid la tacamuri cu ajutorul tavii detasabile
Tava noastra spatioasa si detasabila pentru tacamuri usureaza incarcatul si descarcatul masinii de spalat vase. In plus, este prevazut si cu un spatiu special pentru articolele de dimensiuni mari.
 
Elimina ghicitul cand speli vasele cu QuickSelect
QuickSelect este o modalitate usoara de a porni un program personalizat de spalare a vaselor. Alege durata acestuia cu ajutorul glisorului si adauga eventualele tratamente optionale cu o singura atingere. Nu a fost nicicand mai simplu. Apoi, relaxeaza-te si lasa masina sa se ocupe de restul. 
 
Lumina in interior pentru o vedere clara
Nu rata niciodata nimic cu ajutorul luminii din interior. Aceasta lumineaza interiorul masinii de spalat vase pentru ca tu sa vezi clar incarcatura. In plus, face incarcarea si descarcarea mai usoare.
 
Mereu informat cu TimeBeam®
Functia noastra TImeBeam® te informeaza permanent despre starea programului masinii de spalat vase. Aceasta proiecteaza informatiile esentiale pe podeaua de sub masina pentru a vedea clar cat timp a mai ramas pana la finalizare.


CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip incastrare Incorporabil
Tip Complet incorporabila
Capacitate incarcare 13 seturi
Numar programe 8
Trepte temperatura 4
Putere 1550 W 2200 W
Tensiune alimentare 200 V 240 V
Numar cosuri 2
Tip panou de comanda Electronic
Stil panou comanda Integrat

FUNCTII SI PROGRAME

Tip programe Clatire Economic Auto Rapid
Functii Oprire automata Uscare Senzor grad murdarie Suport pahare Indicator nivel solutie clatire
Pornire programabila 24 h
Durata program ECO 4 h

ENERGIE & PERFORMANTA

Eficienta energetica Clasa energetica A+++ dintr-o gama de la A+++ la D
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa D
Eficienta la condensare Clasa A
Nivel zgomot 42 dB
Consum anual energie 234 kWh
Consum de energie/100 spalari 84 kWh
Consum de energie/ciclu de spalare 0.821 kWh
Consum mediu anual de apa 3080 l
Consum de apa/ciclu de spalare 11 l

DIMENSIUNI

Inaltime 818 mm
Latime 596 mm
Adancime 550 mm
Lungime cablu 1.6 m
Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice


  • Detalii
    • Clasa de eficienta energetica
    • Clasa noua de eficienta energetica
      D
    • Latime (cm)
      60
    • Numar de programe
      8
    • Tip Incorporare
    • Capacitate seturi
      13

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.