Gorenje Masina de spalat vase incorporabila GV54110, A++, 9 seturi, 5 programe, 45 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat vase incorporabila GV54110, A++, 9 seturi, 5 programe, 45 cm de la Gorenje

Filtru cu auto-curatare

Filtrul automat de curatare elimina resturile de mancare, impiedicand infundarea masinii de spalat. Astfel se elimina si problemele legate de functionarea aparatului.

Sistem AquaStop anti-inundatie

Cu sistemul AquaStop puteti lasa masina de spalat sa functioneze pe durata noptii, sau cand sunteti plecat, nu trebuie sa va faceti griji. In caz de inundatie, sistemul AquaStop va opri automat alimentarea cu apa si o pompa va elimina surplusul de apa din interiorul masinii. Acest sistem va functiona pe toata durata de viata a aparatului.

3 in 1

Activand functia "3 in 1", masina Dvs. de spalat va detecta automat tipul de detergent utilizat. Daca folositi tablete, aparatul va regla spalarea si nu va elibera agentul de clatire, ceea este foarte convenabil. Daca folositi detergent pudra sau gel, atunci va elibera agent de clatire pentru rezultate optime la spalare.

Functia SpeedWash

Daca vasele nu sunt foarte murdare, veti putea scurta timpul de spalare la jumatate, daca alegeti functia SpeedWash. Aceasta va regla automat temperatura si nivelul de apa, pentru o curatare optima si o uscare in cel mai scurt timp posibil. Functia poate fi folosita pentru urmatoarele programe: Intensiv, Auto, Bio si A-10%.

 

Uscare perfecta

Uscarea perfecta este obtinuta prin utilizarea caldurii de la ultima clatire cu apa fierbinte. Cum interiorul masinii de spalat se raceste mai repede decat vasele, aburul ramas in interior se scurge in jos si apoi se evapora. Rezultatul: vase perfect uscate. Conform normelor europene, majoritatea masinilor de spalat vasele de la Gorenje sunt in clasa energetica A la uscare.

 
 

Informatii tehnice


Clasa energetica: A++
Temperatura de spalare: 60, 55, 45, 35 °C
9 standard locuri
Program Spalare rapida
Program 3 in 1
Indicator pentru timpul ramas
Pornire intarziata cu pana la 24h
Numarul de cosuri: 2
Cosuri inferioare reglabile pentru farfurii
Maner stropire: 2
Filtru autocuratabil
Diagnosticare service
Interior din inox
Consum de apa: 9 l
Consum de energie - program normal: 0,69 kw/h
Consumul de apa estimat anual: 2.520 l
Zgomot: 47 decibeli
Setare inaltime: 50 mm
Dimensiuni (Lx Ix A): 44,8 × 81,5 × 55 cm
Dimensiuni ambalare (Lx Ix A): 48,5 × 88,5 × 62 cm
Masuri de incorporare: 45 × 82 × 58 cm
Consumul de energie in modul asteptare: 0,49 W
Putere: 1.760 W
Curent nominal al sigurantei: 10 A

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.