Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM636EH, 14 seturi, 6 programe, 60 cm, Clasa A+

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM636EH, 14 seturi, 6 programe, 60 cm, Clasa A+ de la Hansa

CLASA DE EFICIENTA ENERGETICA A+


Clasa de eficienta energetica superioara nu garanteaza doar sume mai mici de plata pentru consumul de energie electrica, ci si reducerea impactului negativ asupra mediului inconjurator. Noi reducem la minim consumul energetic al aparatelor noastre, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de eficienta maxima a proceselor de spalare si de facturi de energie electrica mici.

INDICATOR ELECTRONIC DE NIVEL AL SOLUTIEI DE CLATIRE


Indicatorul electronic de nivel al solutiei de clatire va avertizeaza in privinta nivelului scazut al solutiei de clatire. Acesta va permite sa completati nivelul si sa va bucurati de rezultate de spalare perfecte de fiecare data.

INDICATOR ELECTRONIC DE NIVEL AL SARURILOR


Indicatorul electronic de nivel al sarurilor va avertizeaza in privinta nivelului scazut al sarurilor. Acesta va permite sa completati nivelul si sa va bucurati de rezultate de spalare perfecte de fiecare data.

INTENSIV 65 °C/130 MIN.


Acest program este ideal pentru vasele de gatit dificil de curatat atunci cand un program obisnuit nu este, poate, suficient. Prespalarea cu apa fierbinte are loc inaintea ciclului de spalare principala, iar ulterior se deruleaza doua cicluri de clatire cu apa fierbinte. Programul Intensiv, care ruleaza la temperatura maxima si cu o cantitate mai mare de detergent, asigura eliminarea completa chiar si a depunerilor de grasime arsa.

HALF LOAD


Nu mai este necesar sa asteptati pana cand masina de spalat vase este plina pentru a porni ciclul de spalare. Nu trebuie decat sa incarcati complet un cos sau sa incarcati ambele cosuri pe jumatate. Bratele de pulverizare vor functiona alternativ (mod secvential). Ciclul garanteaza economisirea de timp si energie.

SPALARE SAFE GLASS


Spalarea articolelor din sticla este mai sigura ca oricand datorita cosului special pentru pahare de toate formele.

CAPACITATE XXL


Designul noilor masini de spalat vase de la Hansa permite acum spalarea simultana a pana la 14 seturi de vase. Datorita modului flexibil de reglare, cosurile pot fi adaptate pentru o varietate mare de dimensiuni ale vaselor.

SPALARE 3D


Cele trei brate de pulverizare independente garanteaza rezultate de spalare excelente. Al treilea brat de pulverizare suplimentar asigura o eficienta de curatare optimizata.

PORNIRE TEMPORIZARE: 3/6/9 H


Alegeti momentul potrivit. Cu aceasta caracteristica, puteti programa masina de spalat vase pentru a intra in functiune la momentul cel mai convenabil pentru dumneavoastra.

SISTEM UP&DOWN


Datorita sistemului Up&Down, reglarea inaltimii cosului superior este usoara si confortabila, fara a fi necesara demontarea acestuia de pe sine. Acesta poate fi reglat chiar si atunci cand este complet incarcat.

MAXI SPACE 3


Am inlocuit cosul obisnuit pentru tacamuri cu un sertar pentru tacamuri usor de reglat, amplasat in partea superioara a masinii de spalat vase. Aceasta sporeste capacitatea masinii de spalat vase, astfel incat dumneavoastra nu trebuie sa va mai faceti griji in privinta pozitionarii in siguranta a paharelor pentru vin sau a eficientizarii procesului de spalare a tacamurilor.

ELEMENTE PLIABILE IN INTERIORUL COSULUI INFERIOR


Prin adaugarea rafturilor rabatabile de pe cosul inferior, masina de spalat vase poate fi reglata pentru a depozita boluri, tigai si chiar tavi pentru copt, regland spatiul dupa cum este necesar.

AQUA STOP


Aceasta caracteristica garanteaza siguranta locuintei in cazul producerii unei defectiuni la aparat. Aceasta opreste automat alimentarea cu apa, prevenind inundarea locuintei dumneavoastra.

SEMNAL SONOR


Finalizarea ciclului de spalare este semnalata acustic. 

3 NIVELE DE SPRAY-ERE APA


O performanta perfecta de spalare asigurata de cele trei niveluri de pulverizare independente. Bratele din mijloc si inferior se rotesc in directii opuse, iar forma speciala a acestora nu permite ca jeturile de apa sa interfereze. Prin intermediul duzei de pulverizare superioare cu sistem Aqua Spray, jeturile de apa curata eficient vasele pozitionate pe raftul superior.

DATE TEHNICE


Inaltime 81,5 cm
Latime 59,8 cm
Adancime 55 cm
Culoare panouNegru
Clasa de eficienta a uscarii A
Capacitate 14 seturi de vesela
Consum de energie 1,05 kWh
Consum de apa 12 l
Consum de energie anual 299 kWh
Consum anual de apa 3360 l
Nivel de zgomot 47 dB
Motor standard
Clasa de eficienta energetica A+


PANOU DE COMANDA


Panou de comanda standard

Comanda electronica

Culoare afisaj: rosu

Indicator electronic de nivel al solutiei de clatire

Indicator electronic de nivel al sarurilor

 

PROGRAME DE SPALARE


6 programe de spalare

Intensiv 65 °C/130 min.

Program Eco 50°C/165 min.

Pahare 40 °C/110 min.

Program Rapid 40 °C - 40 min.

Normal 55 °C/155 min.

1 ora 62 °C/60 min.

 

FUNCTIONALITATE


Half Load

Spalare Safe Glass

Capacitate XXL

Comutator mobil

Spalare 3D

Pornire temporizare: 3/6/9 h

3 nivele de spray-ere apa

 

ECHIPAMENT


Sistem Up&Down

Maxi Space 3

Uscare cu aer fierbinte

Nr. de cosuri: 3 buc.

Elemente pliabile in interiorul cosului inferior

Aqua Stop

Semnal sonor

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Latime (cm)
      60
    • Numar de programe
      6
    • Tip Incorporare
    • Capacitate seturi
      14

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.