Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM689EH, 14 seturi, 9 programe, 60 cm, Clasa A+++

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM689EH, 14 seturi, 9 programe, 60 cm, Clasa A+++ de la Hansa

MOTOR MOTOR LOGIC DRIVE - FUNCTIONARE SILENTIOASA

Stilul inteligent impune, de asemenea, utilizarea de tehnologii inteligente. Noua generatie de motoare electrice DC fara perii asigura functionarea silentioasa si fiabila a masinii de spalat vase.

CLASA DE EFICIENTA ENERGETICA CLASA DE EFICIENTA ENERGETICA A+++

Masinile noastre de spalat vase avansate din punct de vedere tehnologic sunt de asemenea disponibile cu clasa de eficienta energetica A+++. Energia economisita de o masina de spalat vase din clasa A+++ comparativ cu un aparat din clasa A este de 93 kWh/an, ceea ce reprezinta echivalentul a 120 de cicluri de spalare gratuite pe an.

INDICATOR ELECTRONIC DE NIVEL AL SOLUTIEI DE CLATIRE


Indicatorul electronic de nivel al solutiei de clatire va avertizeaza in privinta nivelului scazut al solutiei de clatire. Acesta va permite sa completati nivelul si sa va bucurati de rezultate de spalare perfecte de fiecare data.

INDICATOR ELECTRONIC DE NIVEL AL SARURILOR


Indicatorul electronic de nivel al sarurilor va avertizeaza in privinta nivelului scazut al sarurilor. Acesta va permite sa completati nivelul si sa va bucurati de rezultate de spalare perfecte de fiecare data.

PROGRAM INTENSIV 65 °C


Acest program este ideal pentru curatarea vaselor foarte murdare, precum cratitele, atunci cand un program obisnuit nu este, probabil, de ajuns. Prespalarea cu apa fierbinte are loc inainte de spalarea principala, iar clatirea cu apa fierbinte se realizeaza de doua ori. Programul Intensiv, la temperatura maxima de spalare si cu doza mare de detergent, elimina chiar si grasimea arsa, nelasand nici o urma de murdarie.

SISTEM UP&DOWN


Datorita sistemului Up&Down, reglarea inaltimii cosului superior este usoara si confortabila, fara a fi necesara demontarea acestuia de pe sine. Acesta poate fi reglat chiar si atunci cand este complet incarcat.

MAXI SPACE 3


Am inlocuit cosul obisnuit pentru tacamuri cu un sertar pentru tacamuri usor de reglat, amplasat in partea superioara a masinii de spalat vase. Aceasta sporeste capacitatea masinii de spalat vase, astfel incat dumneavoastra nu trebuie sa va mai faceti griji in privinta pozitionarii in siguranta a paharelor pentru vin sau a eficientizarii procesului de spalare a tacamurilor.

ELEMENTE PLIABILE IN INTERIORUL COSULUI INFERIOR


Prin adaugarea rafturilor rabatabile de pe cosul inferior, masina de spalat vase poate fi reglata pentru a depozita boluri, tigai si chiar tavi pentru copt, regland spatiul dupa cum este necesar.

ETAJERE PLIABILE IN INTERIORUL COSULUI SUPERIOR


Organizati spatiul in functie de necesitati. Sistemul permite reglarea pe verticala a cosului superior, utilizarea masinii de spalat vase fiind astfel si mai confortabila.

AQUA STOP


Aceasta caracteristica garanteaza siguranta locuintei in cazul producerii unei defectiuni la aparat. Aceasta opreste automat alimentarea cu apa, prevenind inundarea locuintei dumneavoastra.

SEMNAL SONOR


Finalizarea ciclului de spalare este semnalata acustic.

SPALARE SAFE GLASS

Spalarea articolelor din sticla este mai sigura ca oricand datorita cosului special pentru pahare de toate formele.

ZONE WASH

Acum puteti porni ciclul de spalare chiar si atunci cand numai un singur cos este plin. Aceasta functie garanteaza economisirea de timp si bani.

CAPACITATE XXL

Designul noilor masini de spalat vase de la Hansa permite acum spalarea simultana a pana la 14 seturi de vase. Datorita modului flexibil de reglare, cosurile pot fi adaptate pentru o varietate mare de dimensiuni ale vaselor.

SPALARE 3D

Cele trei brate de pulverizare independente garanteaza rezultate de spalare excelente. Al treilea brat de pulverizare suplimentar asigura o eficienta de curatare optimizata.

PORNIRE TEMPORIZARE: 24 H

Temporizati pornirea ciclului de spalare cu pana la 24 de ore, in functie de programul dumneavoastra. Puteti profita de intervalele orare cu tarife reduse la electricitate si economisi bani atunci cand va spalati vasele.

SISTEM TURBO DRYING

Acest sistem de uscare modern imbunatateste semnificativ eficienta etapei finale a ciclului de spalare. Aburul nu se acumuleaza in interior, vasele ramanand perfect uscate si lucioase, fara pete sau dungi.

FLEXI SPACE

Procesul de spalare a vaselor este flexibil si usor datorita designului Maxi Space 3, sistemului Up&Down si elementelor pliabile din cosul superior si cosul inferior.

LUMINA INTERIOARA CU LED-URI

Atunci cand usa masinii de spalat vase este deschisa, se aprinde automat o lumina. Astfel, continutul masinii de spalat vase este vizibil.

BLUE DOT

In timp ce masina de spalat vase este in functiune, indicatorul inteligent proiecteaza o lumina albastra pe planseu. Cand ciclul de spalare este finalizat, lumina clipeste, apoi se stinge complet.

3 NIVELE DE SPRAY-ERE APA


O performanta perfecta de spalare asigurata de cele trei niveluri de pulverizare independente. Bratele din mijloc si inferior se rotesc in directii opuse, iar forma speciala a acestora nu permite ca jeturile de apa sa interfereze. Prin intermediul duzei de pulverizare superioare cu sistem Aqua Spray, jeturile de apa curata eficient vasele pozitionate pe raftul superior.

DATE TEHNICE


Inaltime 81,5 cm
Latime 59,8 cm
Adancime 55 cm
Culoare panou Negru
Clasa de eficienta a uscarii A
Capacitate 14 seturi de vesela
Consum de energie 0,83
Consum de apa 10 l
Consum de energie anual 237 kWh
Consum anual de apa 2800 l
Nivel de zgomot 42 dB
Motor Motor Logic Drive - functionare silentioasa
Motor Motor BLDC
Clasa de eficienta energetica Clasa de eficienta energetica A+++


PANOU DE COMANDA


Panou de comanda standard

Touch control

Afisaj electronic

Culoare afisaj: rosu

Indicator electronic de nivel al solutiei de clatire

Indicator electronic de nivel al sarurilor

 

PROGRAME DE SPALARE


9 programe de spalare

Program Intensiv 65 °C

Program Eco 45 °C

Program pentru articole din sticla

Program automat 45° - 55 °C

Program Standard 65 °C

Inmuiere

Party 30°C/27 min. programme

1 ora 60 °C/60 min.

Program Rapid

 

FUNCTIONALITATE


Zone Wash

Spalare Safe Glass

Capacitate XXL

Comutator mobil

Spalare 3D

Pornire temporizare: 24 h

3 nivele de spray-ere apa

 

ECHIPAMENT


Sistem Up&Down

Maxi Space 3

Sistem Turbo Drying

Nr. de cosuri: 3 buc.

Elemente pliabile in interiorul cosului inferior

Etajere pliabile in interiorul cosului superior

Flexi Space

Aqua Stop

Semnal sonor

Lumina interioara cu LED-uri

Blue Dot

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.