Indesit Masina de spalat vase incorporabila DISR 57H96 Z, 10 seturi, 7 programe, Clasa A++, program rapid

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat vase incorporabila DISR 57H96 Z, 10 seturi, 7 programe, Clasa A++, program rapid de la Indesit

Igienă eXtra Igiena eXtra

Ciclul de Igiena eXtra este conceput pentru a oferi rezultate optime de curatare si uscare, asigurandu-va, de asemenea ca va bucurati de o igiena extraordinara cu clatirea extra-fierbinte la 72 ° C.

Încărcare la jumătate Incarcare la jumatate

Programul Incarcare la jumatate este proiectat pentru incarcaturi mai mici, astfel incat sa va puteti bucura de vase de mancare curate, fara a mai trebui sa asteptati completarea incarcaturii urmatoare in masina de spalat vase, economisind in acelasi timp energie electrica, apa si bani.

Pornire Întârziată Pornire Intarziata

Programul Pornire Intarziata va permite sa programati cu usurinta ciclul de spalare mai tarziu la finalul zilei sau pe durata noptii. Pur si simplu adaugati detergentul ales, configurati programul si lasati aparatul Indesit sa se ocupe de restul.

Ciclu Baby Care Ciclu Baby Care

Ciclul de Ingrijire pentru copii este conceput pentru a va oferi mai multa relaxare, atunci cand spalati articolele de mancare pentru copilul dumneavoastra. Spalarea sa rapida si igienica garanteaza o indepartare a bacteriilor de 99,9%, datorita celei mai recente si cele mai sigure tehnologii Indesit.

BabyZoo BabyZoo

Compartimentul BabyZoo este o solutie sigura, igienica, destinata depozitarii articolelor bebelusului pe durata ciclului de spalare. De asemenea prezinta forme de animale distractive ca un bonus suplimentar!

Performanta

Clasa Eficienta Energetica: A++
Consum anual energie (kWh/an): 211
Performanta Curatare: A
Performanta Uscare: A
Consum apa (l): 9
Temperatura maxima pentru admisia apei (° C): 60
Nivelul de zgomot (dBA): 46

Dimensiuni

Inaltime (cm): 82.0
Latime (cm): 45.0
Adancime (cm): 55.5
Adancimea nisei (cm): 56.0

Specificatii structural

Seturi: 10
Tip instalare: Incorporabil
Picioruse ajustabile: Da toate din fata
Indicator digital contorizare
Spalarea intr-un singur cos: Fara posibilitate
Cosul superior reglabil: Da
Cos cu maner
Prezenta cosului de tacamuri
Cosul de tacamuri: Da
Indicator luminos sare
Indicator luminos agent de stralucire


Programe

Baby Care
Eco 50
Eco
Expres
Sticla
Prespalare: Da
Disponibilitate program scurt
Intensiv automat
Auto Normal

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.