Masina de spalat vase incorporabila Toshiba DW-15B3, 15 seturi, 7 programe, Display Touch control, AquaStop, Pre-wash 14 min, Clasa C

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.239,33 lei
Pret 36 Rate Optimo: 82.08 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DW-15B3

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat vase incorporabila Toshiba DW-15B3, 15 seturi, 7 programe, Display Touch control, AquaStop, Pre-wash 14 min, Clasa C de la Toshiba

Programul Toshiba Hygiene

Toshiba Hygiene este un program cu un nivel inalt de igienizare, ce functioneaza la temperaturi de 70°C, ceea ce asigura o curatare mai profunda, care elimina bacteriile si germenii. Foarte potrivit si pentru curatarea sticlutelor, ustensilelor sau articolelor pentru copii.
 
 



Filtru Antibacterian


99.99% fara bacterii, zero urme de mucegai. Datorita aplicarii tratamentului antimicrobian in filtru, va bucurati de un nivel ridicat de protectie asupra sanatatii dvs.! S-a dovedit ca poate fi inhibata in permanenta acumularea de microorganisme.
 
 


Cos superior reglabil pe inaltime


Un beneficiu in plus atunci cand aveti de spalat oale, tigai sau vase de dimensiuni mai mari este cosul superior al masinii de spalat vase Toshiba. Acesta este flexibil si poate fi reglat pe inaltime, astfel incat toate vasele dvs. sa incapa perfect si sa fie spalate impecabil.
 
 



Auto Daily


Indiferent de cat de murdare sunt paharele, farfuriile sau tacamurile, puteti spala zilnic in masina de spalat vase Toshiba. Programul Auto Daily detecteaza automat cantitatea de grasime sau murdarie de pe vase si actioneaza cu o cantitate potrivita de apa si cu timpul necesar pentru o curatare optima.
 
 


Deschidere automata


Usa masinii de spalat vase Toshiba se deschide automat dupa ce se incheie ciclul de spalare. Astfel, va veti bucura de vase curate si uscate, In timp ce va desfasurati alte activitati prin casa.
 
 


2 brate de pulverizare – superior/inferior


Pentru o curatare eficienta, masina de spalat vase Toshiba este prevazuta cu 2 brate de pulverizare, astfel incat sa dispara orice urma de murdarie de pe vasele dvs.
 
 


Sertar special pentru tacamuri – al treilea rand


In masina de spalat vase Toshiba, tacamurile au locul lor special in care pot fi asezate astfel incat sa fie curatate perfect. In plus, acesta este glisabil, pentru a oferi spatiu suplimentar pentru ustensilele de dimensiuni mai mari, cum ar fi polonicul sau clestele pentru salata.
 
 


Aqua stop


Sistemul Aqua Stop foloseste un set de senzori de umiditate si o valva electromagnetica pentru a evita inundatiile accidentale.
 
 


Super silence


Un alt avantaj al masinii de spalat vase Toshiba este silentiozitatea. Aceasta functioneaza cu doar 44 dB(A), astfel ca veti putea spala vasele chiar si pe timpul noptii.
 

Caracteristici generale


Capacitate (seturi) 15
Clasa energetica conform noilor reglementari UE C
Dimensiuni (L x A x H) 59.8 x 60 x 84.5 cm
Consum energie (kWh/100 cicluri) 76 kWh
Consum apa / ciclu spalare 9.8 L
Tip panou de comanda Touch control
Numar programe spalare 7
Programe spalare Auto Daily, Toshiba Hygiene, Eco, Glass, 90 min, Rapid, Pre-wash 14 min
Functii Toshiba Sanitization, TURBO SPEED+, Auto Open Cancel
Culoare Alb
Motor Inverter
Nivel zgomot 44 dB
Tip incastrare Incorporabil
Tensiune alimentare 220-240 V
Lungime furtun intrare apa 1.5 m
Lungime furtun iesire apa 1.75 m (total)/ 1.5 m (in afara masinii)
Caracteristici cheie Filtru anti-bacterian, Brate de pulverizare inferior/superior/sus, Deschidere automata usa
Alte informatii Cos superior reglabil pe inaltime, Al 3-lea rand special pentru tacamuri

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa noua de eficienta energetica
      C
    • Latime (cm)
      60
    • Numar de programe
      7
    • Tip Incorporare
    • Capacitate seturi
      15

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.