Masina de spalat vase Arctic DFN2842, 14 seturi, 8 programe, Tablet, AquaPower, Silent Inverter Motor, Clasa E, 60 cm, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.909,28 lei
Pret 36 Rate Optimo: 69.99 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DFN2842

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat vase Arctic DFN2842, 14 seturi, 8 programe, Tablet, AquaPower, Silent Inverter Motor, Clasa E, 60 cm, Alb de la Arctic

Curatare mai eficienta cu tehnologia AquaPower

Masina de spalat vase cu tehnologia AquaPower asigura o curatare mai eficienta pentru cele mai murdare vase. Cu ajutorul bratului rotativ suplimentar care se roteste la 180° si asigura o presiune mai puternica a apei se creeaza astfel o zona de curatare in profunzime a vaselor.

Motor Silent Inverter

Masina de spalat vase cu motor SILENT Inverter asigura cel mai ridicat nivel de performanta si tehnologie. Acest tip de motor vine echipat cu un set de avantaje care sporesc confortul: eficienta energetica pe care o poti observa inca de la prima factura de energie electrica, consum optim de apa si nivel redus de zgomot. Te poti relaxa in liniste, chiar si atunci cand masina de spalat vase este in functiune! 

Incarcare la jumatate

Odata activata, optiunea optimizeaza ciclul de spalare, chiar si atunci cand masina nu este incarcata complet. Speli eficient, cu un consum optim de resurse, chiar si atunci cand masina nu este plina!

Amanare Pornire

Permite decalarea spalarii vaselor cu 3, 6 sau 9 ore. 

AQUAPOWER - 

Masina de spalat vase cu tehnologia AquaPower asigura o curatare mai eficienta pentru cel mai murdare vase. Cu ajutorul bratului rotativ suplimentar care se rotește la 180° și asigură o presiune mai puternică a apei se creează astfel o zonă de curăţare în profunzime a vaselor.

MOTOR SILENT INVERTER -

Motorul Silent Inverter iti confera linistea de care ai nevoie pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi. Un plus de confort de la prima
utilizare: eficienta energetica, nivel de zgomot redus prin controlul imbunatatit al turatiei si in acelasi timp poti
conta pe durabilitatea motorului stiind ca va trece testul timpului. Te poti relaxa in liniste, chiar si atunci cand masina de spalat vase este in functiune!

AQUA PROTECT - Sistemul Aquaprotect intrerupe alimentarea cu apa in cazul in care debitul este depasit in timpul utilizarii produsului.

SISTEM DEDURIZARE APA - Sistemul reduce duritatea apei care intra in masina pentru a permite spalarea optima a vaselor. Vasele tale vor fi bine spalate si lucioase, de fiecare data!

AMANARE PORNIRE -

Permite decalarea spalarii vaselor cu pana la 24 ore. Masina de spalat vase Arctic este o alegere potrivita pentru persoanele care sunt mereu in miscare pentru ca ai libertate deplina in alegerea celui mai bun moment pentru spalare. Tu decizi cand incepe programul de curatare

ECO 50°C - Un program ideal pentru utilizarea zilnica, destinat curatarii vaselor cu un grad mediu de murdarie.
Speli vasele economic si eficient

MINI 35 - Pentru spalare rapida a vaselor cu grad redus de murdarie alege programul Mini 35. Vase curate si consum redus de apa si energie intr-un timp scurt!

INTENSIV 70 - Permite indepartarea totala a murdariei persistente de pe oale, tigai si alte vase. Scapi de grija vaselor greu de spalat!

SPALARE RAPIDA SI USCARE LA 60°C - Acest program de spalare rapida si uscare la 60°C este recomandat pentru utilizare zilnica, pentru vase cu un grad normal de
murdarie. Speli si usuci vasele, intr-un timp foarte scurt!

SPALARE MIXTA - Alege progamul de Spalare mixta pentru a spala toate vasele folosite atat oale sau tigai cat si farfurii, pahare sau ustensilele de plastic. Pentru rezultate optime aseaza paharele de sticla in cosul superior, iar oalele si tigaile in cosul inferior

AUTO - Aceasta optiune evalueaza in mod automat timpul si temperatura necesare spalarii, in functie de gradul de murdarire a vaselor. Astfel, vasele sunt spalate, utilizand la minim resursele disponibile.

PRESPALARE VASE - Program ce permite indepartarea resturilor de mancare de pe vasele pastrate timp de cateva zile in masina. Scapi de grij

SPALARE VASE DIN STICLA - Acest program este destinat paharelor din sticla si vaselor pe care vrei sa le protejezi in timpul spalarii.

INCARCARE PE JUMATATE - Odata activata, functia optimizeaza ciclul de spalare, chiar si atunci cand masina nu este incarcata complet. Speli eficient, cu un consum optim de resurse, chiar si atunci cand masina nu este plina!

USCARE SUPLIMENTARA - Obtine performante superioare de uscare a vaselor activand functia “Uscare
Suplimentara”. Aceasta functie crește timpul de uscare al vaselor in programul selectat.

TABLETA DE DETERGENT - Optimizeaza ciclul de spalare pentru a asigura dizolvarea completa a tabletei de detergent. Ai vase perfect curate, cu un consum optim de resurse!

RAPID+ - Functia Rapid+ scurteaza timpul ciclului de spalare selectat si scade consumul de apa prin activarea spalarii sub presiune mai ridicata.

 

Specificatii & Informatii tehnice


Cod EAN: 8690842567308
Clasa de eficienta energetica: E
Sistem de uscare Active Ventilation
Consumul de apa al programului Eco (litri/ciclu): 9,5
Consumul de energie al programului Eco (kWh/100 cicluri): 95
Durata programului Eco (h:min/ciclu): 03:40
Nivel zgomot (dB(A)): 43
Clasa zgomot: B
Capacitatea de incarcare (seturi de vase) pentru programul Eco: 14
Temperaturi de spalare: 35-40-45-50-65-70

Numar nivele pulverizatoare: 3
Dimensiune neta(HxlxA,cm): 85x59,8x60
Greutate neta(kg): 47,1
Culoare panou: white
8 programe de spalare
Buton selectare program
Cos superior reglabil
Cos tacamuri, mobil
Suport cesti
Indicatoare LED nivel sare si substanta clatire

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate seturi
      14
    • Numar de programe
      8
    • Latime (cm)
      60
    • Clasa noua de eficienta energetica
      E
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.