Masina de spalat vase Arctic DFSA60AS+, 12 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, Silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat vase Arctic DFSA60AS+, 12 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, Silver de la Arctic

Clasa Energetica

         

Capacitate de Incarcare


Incadrarea in clasa energetica A+ ofera un consum optim de energie elecrica. Astfel, vei avea mereu vase perfect curate, cu un consum redus si un efort minim.
 
Odata ce ai ales o masina de vase, vei putea curata cu usurinta pana la 12 seturi complete de vesela, o capacitate ideala atat pentru mesele cu multi invitati, cat si pentru familiile numeroase. Un set complet de vesela este format din: farfurie pentru supa, farfurie pentru fel principal, farfurie pentru desert, un pahar, o cana sau ceasca si un set de tacamuri (cutit, furculita, lingura, lingura desert).

 

Aqua Protect

         

Buton Tableta Detergent


Sistemul intrerupe alimentarea cu apa in cazul unei scurgeri accidentale sau in cazul in care debitul apei este prea mare. Astfel, tu si familia ta veti fi mereu in siguranta, iar consumul de resurse se va mentine in parametri normali!
 
Acesta optimizeaza ciclul de spalare pentru a asigura dizolvarea completa a tabletei de detergent. In acest fel, ai siguranta ca detergentul sub forma de tableta este folosit eficient pentru a asigura performante maxime. Ai vase perfect curate, cu un consum optim de resurse!

 

Prespalare

         

Incarcarea pe Jumatate


Poti folosi acest program atunci cand vrei sa indepartezi resturile de mancare de pe vasele pastrate timp de cateva zile in masina. In plus, cu ajutorul programului de prespalare vei scapa si de grija formarii mirosurilor neplacute in masina de spalat.
 
Contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul în care timpul prestabilit s-a scurs. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate!

 

Rapid+

         

ECO 50


Este un program de spalare la temperatura inalta ce ofera vase perfect curate, in numai 58 de minute. Programul functioneaza si pentru vasele cu urme alimentare greu de indepartat, temperatura de spalare fiind de 60 grade C. Speli si usuci complet vasele, intr-un timp foarte scurt!
 
Un program ideal pentru utilizarea frecventa, destinat curatarii vaselor cu un grad mediu de murdarie de pe care au fost indepartate resturile de mancare. Ai cel mai economic program pentru spalarea zilnica!

 

Intensiv 70

         

Sistem Dedurizare Apa


Programul permite indepartarea totala a murdariei persistente de pe oale, tigai si tavi. Acesta incorporeaza functia de prespalare si foloseste apa incalzita la 70 grade C pentru a curata complet si a igieniza eficient. Scapi de grija vaselor greu de spalat!
 
Sistemul asigura protectia masinii si a vaselor tale in timp, eliminand neplacerile cauzate de apa dura si de depunerile de calcar. Piesele masinii tale vor fi protejate pe termen lung!


Sistem de Uscare cu Aer Cald


Sistemul permite uscarea perfecta a vaselor, la sfarsitul ciclului de spalare. Acesta foloseste curenti de aer cald, distribuiti uniform, care actioneaza delicat si nu afecteaza suprafetele uscate. Ai vase gata de folosire, imediat ce le-ai scos din masina! 

Specificatii

Caracteristici generale

Capacitate (seturi) - 12
Clasa de eficienta energetica - A+
Numar de programe - 5
Clasa de eficienta la uscare - A
Control - Mecanic

Programe si optiuni

Optiune incarcare la jumatate - Da
Protectie inundatie - Da
Program intensiv - Da
Program rapid - Da
Program Bio/Eco - Da
Program prespalare - Da
Alte tehnologii - Sistem dedurizare apa
                     - Aqua Protect
Filtru autocuratare - Nu
Conexiune apa calda - Nu
Aqua stop - Da

 

Panou de control

Indicator sare - Da
Altele - Buton tableta detergent
         - Indicatori LED de status


Consum

Consum energetic in program Eco - 1.02 kW
Consum de apa in program Eco - 15 l

 

Date tehnice

Parte superioara detasabila - Nu
Latime (cm) - 60
Dimensiuni (IxLxA) cm - 85 x 59.8 x 60
Greutate - 37 kg
Culoare - Argintiu

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate seturi
      12
    • Numar de programe
      5
    • Latime (cm)
      60
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.