Masina de spalat vase Beko DVN06430W, 14 seturi, 6 programe, Clasa D, 60 cm, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.579,68 lei
Pret 36 Rate Optimo: 57.9 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DVN06430W

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat vase Beko DVN06430W, 14 seturi, 6 programe, Clasa D, 60 cm, Alb de la Beko

Intr-o bucatarie bine utilata ti-e mai mare dragul sa gatesti. Masina de spalat vase DVN06430W  de la Beko preia curatarea ustensilelor si veselei folosite si iti permite sa te relaxezi dupa masa. Gratie functiei Automatic Door Opening, masina va intredeschide automat usa dupa sfarsitul ciclului de spalare, pentru a ventila aerul dinauntru si a evita mirosurile neplacute.

Automatic Door Opening

Lasarea usii inchise la sfarsitul ciclului de spalare poate provoca miros nedorit in masina de spalat vase si dificultate la uscare vaselor. Functia Automatic Door Opening* imbunatateste performantele de uscare prin patrunderea aerului natural si eliminarea aburului din masina de spalat vase prin intredeschiderea automata a usii la sfarsitul programului. *aplicarea functiei prelungeste durata ciclului de spalare

   

Flexible HalfLoad

Aceasta optiune permite finalizarea programului de spalare, chiar si atunci cand masina de spalat este incarcata cu mai putine vase.

Secondary
   

Intensive 70°C

Este un program destinat spalarii vaselor foarte murdare sau a caror spalare a fost amanata. Secretul sau consta in folosirea apei la temperaturi ridicate pentru spalare si a unor cicluri suplimentare de clatire, inclusiv cu apa fierbinte.

Secondary

 

Tehnologii ingenioase

Quick&Shine

 Acest program curata si reda stralucirea vaselor utilizate zilnic, cu un nivel de murdarie scazut, in doar 58 de minute.

   

Cos tacamuri flexibil 

Flexibilitatea imbunatatita a masinii de spalat vase permite incarcarea rapida a cosului pentru tacamuri si mutarea acestuia pe lateral. Spatiul este folosit la capacitate maxima.

   

Eco 50°C 

Un program care are grija atat de vasele tale cat si de mediul inconjurator. Este programul ideal de spalare a vaselor cu un consum energetic scazut.

   

Dozator detergent glisant

Noul dispenser pentru detergent este prevazut cu sistem de inchidere prin glisare si iti permite o utilizare facila. Astfel, accesarea acestuia se realizeaza cu usurinta oricand ai nevoie, cu un minim de efort.

   

Mini 30'

Program special creat pentru vesela si pahare putin murdare. Pentru o incarcare completa, spalarea se realizeaza in 30 de minute*, la 35°C, economisind astfel apa, timp si energie. *Durata programului se poate prelungi daca sunt activate anumite functii (ex: AutoDoor Opening)

   

Capacitate 14 seturi

Capacitatea de incarcare este mult mai generoasa si este potrivita atat pentru mesele de sarbatori, cat si pentru petrecerile ocazionale cu prietenii si familia. Adaptata nevoilor tale: acum o singura spalare e de ajuns pentru toata vesela.

   

 

Functii si programe

All in 1

Cu ajutorul acestei functii masina de spalat isi ajusteaza automat modul de functionare pentru utilizarea detergentului sub forma de tablete, crescand astfel performantele de spalare.

   

AutoProgram

Aceasta optiune evalueaza in mod automat timpul si temperatura necesare spalarii, in functie de gradul de murdarire a vaselor. Astfel, vasele sunt spalate, utilizand la minim resursele disponibile.

   

Time Delay

Aceasta functie permite amanarea pornirii masinii de spalat vase cu pana la 3, 6 sau 9 ore.

   

Sistem control exces apa

Cu ajutorul sistemului de control al excesului de apa esti asigurat impotriva inundatiilor, acesta ajusteaza in mod automat aportul de apa necesar pentru o etapa de spalare.

   

Indicator sare

Indicatorul de sare de pe afisaj va indica daca aveti o cantitate suficienta de sare de dedurizare in masina de spalat vase. Cand indicatorul de sare va aparea pe afisajul masinii, veti stii ca trebuie sa reumpleti rezervorul de sare.

   

Indicator clatire suplimentara

Indicatorul de clatire suplimentara va aparea pe afisajul masinii de spalat in momentul in care trebuie sa reumpleti rezervorul special conceput pentru aditivul de clatire.

   

Dirt Sensor

O alta solutie inteligenta din dotarea masinilor de spalat vase Beko o reprezinta senzorul special care detecteaza gradul de murdarie al vaselor si programeaza automat cantitatea de apa necesara spalarii.

TEHNOLOGII INGENIOASE


AutoGlassShield ® DA

FUNCTII SPECIALE


Flexible HalfLoad™ DA
Time delay DA
All in 1 DA
Auto Door Opening DA


PROGRAME


Quick&Shine™ DA
Eco 50°C DA
Auto Program DA
Intensive 70°C DA
Mini 30’ DA
Glass Care 40°C DA

CONFORT SI FLEXIBILITATE


Raft special pentru cutite DA
Cos tacamuri flexibil DA
Brat de pulverizare DA
Capacitate seturi de vase 14


INDICATORI


Sistem control exces apa DA
Dirt Sensor DA
Indicator sare DA
Indicator clatire suplimentara DA

DESIGN


Tip Display LED
Culoare produs White
Culoare panou White


PERFORMANTA


Clasa de eficienta energetica D
Clasa eficienta uscare A
Sistem de uscare Static


INFORMATII TEHNICE


Consumul de apa al programului Eco (litri/ciclu) 11,5
Consumul de energie al programului Eco (kWh/100 cicluri) 85
Durata programului Eco (h:min/ciclu) 03:10
Nivel zgomot (dBA) 47
Clasa zgomot (dB) C
Capacitatea de incarcare (seturi de vase)
pentru programul Eco 14
Temperaturi de spalare 35-40-50-65-70
Numar nivele pulverizatoare 2
Dimensiune neta(lxLxA,cm) 85x59,8x60
Greutate neta(kg) 43

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate seturi
      14
    • Numar de programe
      6
    • Latime (cm)
      60
    • Clasa noua de eficienta energetica
      E
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.