Masina de spalat vase Beko DFN6833S, 13 Seturi, 8 Programe, Clasa A++, 60 cm, Silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat vase Beko DFN6833S, 13 Seturi, 8 Programe, Clasa A++, 60 cm, Silver de la Beko

Program Extra Hygiene

Special creat pentru o igiena sporita, programul Extra Hygiene distruge bacteriile si micro-organismele in proportie de 99,99%.

 

 

 

“All in one”


La activarea butonului “All in one” de pe panoul de control, masinile de spalat vase Beko isi ajusteaza automat modul de functionare pentru utilizarea detergentului sub forma de tablete, crescand astfel performantele de spalare.

 

 

Intensiv 70ºC

 

Este un program destinat spalarii vaselor foarte murdare sau a caror spalare a fost amanata. Secretul sau consta in folosirea apei la temperaturi ridicate pentru spalare si a unor cicluri suplimentare de clatire, inclusiv cu apa fierbinte.

 

 

 

Clasa energetica A++


Masinile de spalat vase Beko ofera o functionare la cele mai ridicate standarde, avand clasa A++ de eficienta a consumului energetic.

 

Spalare “Active Wash”

 

Program de spalare ce asigura curatarea eficienta si in deplina siguranta a sticlei delicate si portelanului chinezesc simultan cu vasele foarte murdare.

 

 

 

Sistem uscare cu ventilare


La finalul programului de spalare , sistemul de uscare cu ventilare intensifica circulatia aerului in interiorul masinii de spalat vase, creste performantele de uscare si raceste vasele dupa spalare pana la o temperatura adecvata manevrarii.

 

Incarcare la jumatate


Optiunea “Incarcare la jumatate” permite realizarea programului de spalare chiar si cu mai putine vase, intr-un mod economic si mult mai usor.

 

 

Program Mini 30’


Acest program este special creat pentru vesela si pahare putin murdare. Spalarea se realizeaza in 30 de minute la 35 0C pentru o incarcare completa, economisind astfel timp, apa si energie.

 

 

Auto Program


Optiunea AutoProgram poate evalua in mod automat timpul si temperatura necesare spalarii, in functie de gradul de murdarire a vaselor. Astfel, vasele sunt spalate utilizand la minim resursele de curent electric si apa, asigurandu-se o curatare practica si eficienta.

 

 

 

8 programe de spalare


Prin varietatea programelor din dotare, masina de spalat vase Beko se adapteaza cu usurinta oricarui stil de viata.

 

 Senzor pentru detectarea gradului de murdarie


O alta solutie inteligenta din dotarea masinilor de spalat Beko o reprezinta senzorul special care detecteaza gradul de murdarie al vaselor si programeaza automat cantitatea de apa necesara spalarii.

 

 

 

Display LCD


Panoul de control cu display LCD permite urmarirea programelor in derulare cat si programarea momentului de incepere a ciclului de spalare cu amanare predefinita.

 

Child lock


Functia „Child lock” poate fi activata pentru a preveni orice modificare in program, atunci cand copiii se joaca la panoul de control al masinii.

 

 

 

Eco 50ºC


Acest program reprezinta cea mai buna optiune pentru spalarea vaselor cu un grad obisnuit de murdarie, asigurandu-se un consum energetic minim.

 

Garnitura antibacteriana


Acest tip de garnitura previne acumularea murdariei si in acelasi timp impiedica inmultirea bacteriilor.

 

 

Quick&Clean


Este un program special ce asigura performante exceptionale, in clasa A, la spalarea unui volum sporit de vase intr-un timp foarte scurt. Astfel, un ciclu de spalare se realizeaza in numai 58 de minute, mai rapid chiar decat spalarea manuala.

 

Suport tacamuri


Special destinat spalarii tacamurilor, suportul poate fi separat in trei parti ce pot fi amplasate in mod independent la interior, asigurand o flexibilitate deplina a incarcarii masinii de spalat vase.

 

Rafturi si gratare ajustabile


Spatiul interior al masinii de spalat vase este astfel conceput incat permite ajustarea rafturilor si a suporturilor pentru vase in functie de volumul acestora, la fiecare utilizare.

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (seturi) 13
Clasa de eficienta energetica A++
Numar de programe 8
Tip afisaj LCD
Clasa de eficienta la uscare A
Control Electronic


PROGRAME SI OPTIUNI

Optiune incarcare la jumatate Da
Program intensiv 70°C
Program auto Da
Program Bio/Eco 50°C
Program prespalare Da
Altele Mini 30°C
Quick & Clean
Baby Protect
Active Wash
Extra Dry


SENZORI

Nivele de temperatura 6
Alte tehnologii: Motor Brushless
Sistem control exces apa
Indicator clatire suplimentara


PANOU DE CONTROL

Programare intarziata Da
Indicator sare Da


ACCESORII

Alte accesorii 4 rafturi sertar superior
Suport sticle


CONSUM

Consum de apa (l/ciclu): 10
Consum de energie (kW/ciclu de spalare) 0.92


DATE TEHNICE

Latime (cm) 60
Nivel de zgomot dB(A) 43
Dimensiuni (IxLxA) cm 85 x 58.8 x 57
Inox Da
Culoare Inox

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate seturi
      13
    • Numar de programe
      8
    • Latime (cm)
      60
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.