Bosch Masina de spalat vase SMS40C22EU, 12 seturi, 4 programe, 60 cm, clasa A+, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat vase SMS40C22EU, 12 seturi, 4 programe, 60 cm, clasa A+, alb de la Bosch

AquaStop

Sistemul AquaStop consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta, precum si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor, ce ofera protectie 100% impotriva pagubelor produse de apa. Garantat de Bosch pe parcursul intregii durate de functionare.

   
Temporizator de intarziere electronic

Cu functia de intarziere, poti pre-selecta programul la ora de pornire dorita. Aceasta iti permite sa gestionezi aparatul in mod confortabil, la orice ora in timpul zilei, in timpul orelor de lucru sau in timpul noptii. Dupa pornirea programului, displayul indica exact timpul ramas.

   

LoadSensor

Greutatea incarcaturii este detectata de un senzor de viteza de rotatie care recunoaste nivelul apei. Pentru incarcaturi mai mari, este necesara mai multa apa pentru inmuierea vaselor iar nivelul de apa scade. In acest caz, se adauga mai multa apa. Pentru incarcaturi mai mici, este necesara mai putina apa pentru clatire. Senzorul de incarcare asigura utilizarea optima a apei, chiar si pentru jumatati de incarcatura, sau incarcaturi partiale, economisind apa si electricitatea.

   
Tehnologie pentru protectia sticlei

Deoarece apa dedurizata cauzeaza coroziunea sticlei, masinile de spalat vase Bosch cu tehnologia pentru protectia sticlei regleaza in mod constant gradul de duritate al apei. In acest fel ne asiguram ca paharele de valoare si portelanurile delicate sunt intotdeauna spalate cu deosebita grija.

   

Optiune HalfLoad

Uneori nu poti astepta pana cand masina de spalat vase este plina. Cu optiunea HalfLoad nu este o problema, deoarece acesta este ciclul ideal pentru a spala mai putine vase. In acest fel economisesti nu numai apa ci si timp.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (seturi) 12
Clasa de eficienta energetica A +
Numar de programe 4
Control Mecanic
Numar de cosuri 2

PROGRAME SI OPTIUNI

Protectie inundatie Da
Optiune incarcare la jumatate Da
Program rapid Da
Program Bio/Eco Da
Program prespalare Da

PANOU DE CONTROL

Programare intarziata Da
Afisare timp spalare ramas Da
Indicator sare Da

DATE TEHNICE

Latime (cm) 60
Nivel de zgomot dB(A) 50
Greutate 43 kg
Culoare Alb
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate seturi
      12
    • Numar de programe
      4
    • Latime (cm)
      60
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.