Masina de spalat vase Candy Simply-Fi CDPN 1L390PW, 13 seturi, 5 programe, Wi-Fi + Bluetooth, clasa F, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.767,15 lei
Pret 36 Rate Optimo: 64.78 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CDPN 1L390PW

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat vase Candy Simply-Fi CDPN 1L390PW, 13 seturi, 5 programe, Wi-Fi + Bluetooth, clasa F, alb de la Candy

GAMA CANDY BRAVA

Cu totii ne bucuram de o masa in familie, dar pentru e ne putea arata abilitatile culinare avem nevoie de o masina de spalat vase care sa fie pregatita pentru orice. De aceea Candy a creat gama BRAVA care combina flexibilitatea capacitatii de spalare cu o calitate ireprosabila.

 

CONECTIVITATE PRIN WI-FI SI BLUETOOTH

Conecteaza-te prin Wi Fi si Bluetooth la masina ta de spalat vase si gestioneaza Brava de la distanta prin intermediul smartphone-ului. Cu ajutorul functiei Talking Candy poti utiliza masina de spalat printr-o simpla comanda vocala. Descarca aplicatia Simply Fi si obtii acces rapid si usor la continut suplimentar si sfaturi de spalare. Prin intermediul aplicatiei vei avea in permanenta sub control starea aparatului datorita verificarii inteligente si intretinerii programate. Datorita functiei de inventar, poti verifica intotdeauna nivelul de sare, solutia de clatire a vaselor si tabletele ramase.

 

PROGRAMUL ZOOM - 39’

Masina de spalat vase Candy Brava are cel mai rapid ciclu de spalare si uscare de pe piata. In numai 39’ poti avea vasele gata de folosit. Cicluri mai rapide pentru o viata mai buna!

 

PROGRAMUL INTENSIV - 75⁰

Candy Brava este aliatul ideal pentru a obtine o igiena perfecta in bucataria ta. Alege programul de Igienizare la 75⁰ cu o durata de 130’ pentru a steriliza vasele, cratitele si ustensilele de bucatarie  pentru a asigura protectia intregii familii impotriva virusurilor, bacteriilor si a germenilor care pot avea un impact negativ asupra sanatatii.

 

PROGRAMUL ECO

Programul ECO, adecvat pentru vasele cu grad normal de murdarire, este cel mai eficient program in ceea ce priveste consumul de energie si apa.

 

PANOUL DE COMANDA

Afisaj tip LED te tine in permanenta conectat cu masina ta de spalat vase.

 

CAPACITATE DE SPALARE

Masina de spalat vase Candy Brava este prima pe piata cu o capacitate maxima de incarcare de pana la 13 seturi. 

 

COSUL SUPERIOR AJUSTABIL

Noul cos Smart are suporturi special concepute pentru a-ti pozitiona mai bine vasele, tinind cont de stabilitatea si de distanta dintre acestea. Cosul superior are cu 10% mai mult spatiu si poate fi reglat in inaltime chiar si atunci  cand este complet incarcat.

 

FUNCTIA AUTOCURATARE

Masina de spalat vase nu necesita o intretinere speciala deoarece rezervorul se curata automat. Pentru indepartarea depozitelor de calcar si murdarie se recomanda efectuarea periodica a unui program de spalare cu un produs de curatare. In timpul realizarii acestei operatii masina trebuie sa fie goala.



SIMPLY-FI

O gama revolutionara de electrocasnice inteligente care interactioneaza cu tine, oriunde te-ai afla, in timp real: descopera noul mod de a-ti insufleti casa.

CONTROL COMPLET SIMPLY-FI

Interacțiunea cu mașina dvs. de spălat vase nu a fost niciodată mai ușoară: mașinile de spălat vase Candy sunt capabile să înțeleagă comenzile vocale trimise prin intermediul smartphone-ului, datorită Asistentului de control vocal. În plus, datorită aplicației Simply-Fi, puteți lansa și modifica cicluri de programe în orice moment. Pe modelele Smart Fi, aplicația vă va ține mereu la curent cu timpul rămas. Deasemenea, iti ofera sfaturi inteligente si usoare despre cum sa iti gestionezi eficient spalarea, asa incat sa economisesti timp si bani.

16 SETURI DE VASE SI COSURI AJUSTABILE

Prima masina de spalat vase cu o capacitate de pana la 16 seturi de vase in dimensiuni standard care incap perfect in doua sau trei cosuri ajustabile. Candy a creeat masina de spalat vase cu cea mai mare capacitate din piata: pana la 201 piese de vesela in 3 cosuri sau 184 piese in 2 cosuri (capacitate mai mare cu peste 40% comparativ cu masinile de spalat vase traditionale).

MENIU À LA CARTE

Datorita "Menu à la carte" aplicatia te asista in alegerea ciclului de spalare potrivit in functie de incarcare (temperatura, durata, nivel de murdarie, etc.) Poti memora ciclurile tale favorite de spalare, iar functia Quick Start iti permite sa accesezi direct setarile cel mai recent folosite.

PORNIRE INTARZIATA SI TIMPUL RAMAS

Datorită functiei Meniu à la Carte, aplicația vă ajută să alegeți cel mai bun ciclu de spălare în funcție de vasele incarcate (temperatură, durată, nivel murdarie etc.). De asemenea, puteți memora ciclul preferat de spălare. Funcția de pornire rapidă vă permite să accesați direct cele mai recente setări utilizate.

INFO SYSTEM

Info System iti raporteaza constant statusul electrocasnicului tau, oriunde ai fi, identificand cu claritate situatia, cum ar fi atunci cand nivelul de sare sau de clatire este scazut. Iti ofera si sugestii practice despre cum sa rezolvi posibilele probleme.


CARACTERISTICI

WiFi Wi-Fi + Bluetooth
Descrierea modelului CDPN 1L390PW
Nume produs /Cod comercial CDPN 1L390PW
Codul produsului 32001268
Cod EAN 8016361974593
Incorporabil / Independent Independent
Setare numar farfurii 13
Cos superior reglabil Da
Oprire de siguranta a cosului inferior Da
Sistem tripla filtrare cu autocuratare Da

CARACTERISTICI TEHNICE

Sistem uscare Condensator
Control electronic prin butoane Central Led
Balamale Standard
Tensiune (V) 230
Curent (A) 10
Tip stecher Schuko

PROGRAME SI FUNCTII

Indicator terminare ciclu spalare Da cu sonerie
Numar programe 5
Optiuni pornire intarziata Pasi
Indicator luminos sare Da

ESTETICA

Culoare corp Alb
Culoare cos tacamuri Gri metalic

PERFORMANTE

Performanta uscare (clasa eficenta) A
Consum energie (kWh) 1,04
Clasa eficienta energetica - NEW (2010/30/EC) F
Consum energie anual total (kWh) 295
Performanta spalare (clasa eficienta) A
Consum apa (l) 11
Consum anual apa ( I/an) - NOU (2010/30/EC)) 3120
Nivel zgomot (dB(A) re 1 pW - putere sunet 54

DIMENSIUNI

Greutate bruta (kg) 43,2
Inaltime fara blat (mm) 815
Inaltime cu blat (mm) 845
Latime produs ambalat (mm) 600
Adancime (mm) 600
Greutate neta (kg) 40,8

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate seturi
      13
    • Numar de programe
      5
    • Latime (cm)
      60
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Clasa noua de eficienta energetica
      F
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.