Masina de spalat vase Candy CDCP 6/E-S, 6 seturi, 6 programe, 55 cm, clasa F, argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat vase Candy CDCP 6/E-S, 6 seturi, 6 programe, 55 cm, clasa F, argintiu de la Candy

Clasa F

Masina de spalat vase Candy CDCP 6/E-S are clasa energetica F fapt ce iti ofera un consum minim de energie pentru o eficienta maxima de spalare.

   

Capacitate

Poti spala pana la 6 seturi de vase. La fiecare cilcu de spalare consuma doar 6.5 litri de apa si spala direct cu apa rece fara sa mai consumati apa calda. Faci economie la factura de utilitati!

Spalatul vaselor la chiuveta are multe dezavantaje: irita mainile, consumati timp pretios, consumati foarte multa apa calda (pana la 60 lintri). Cu masina de spalat vase Candy poti spala pana la 6 seturi de vase fara sa stai la chiuveta.

   

Silentioasa

Masina de spalat vase Candy CDCP 6/E-S este mica dar incapatoare, eficienta si foarte silentioasa. Nivelul de zgomot este de doar 51 db, adica acelasi nivel de zgomot pe care il face o discutie normala intre doua persoane.

   

Pornire intarziata

Cu functia de pornire intarziata, puteti seta programul si apoi ora de pornire. Astfel, puteti spala vasele noaptea, sau inainte sa plecati la serviciu. 

 

Programe

 

 

Intensiv 140 min: pentru vase foarte murdare, cu mancare uscata; acest program mai intai realizeaza o pre-spalare la 50 grade apoi spala vasele pe o durata lunga la o temperatura de 70 grade dupa care le clateste si le usuca pentru ca tu doar sa le depozitezi in dulap.

   

Normal 120 min: program pentru vase cu un grad de murdarie normal. Acest program realizeaza o pre-spalare la 60 grade apoi spala vasele la o temperatura de 70 grade dupa care le clateste si le usuca.

   

ECO 195 min: este un program standard, potrivit pentru vesela cu un grad de murdarie normal; este cel mai efficient program care optimizeaza consumul de energie si apa: realizeaza o pre-spalare la 50 grade apoi spala vasele la o temperatura de 70 grade dupa le clateste si le usuca.

   

Pahare 75 min: programul este dedicate pentru pahare delicate; spala la 45 grade apoi clateste la o temperatura de 60 grade dupa care le usuca fara a ramane pete.

   

Zilnic 90 min: pentru vesela usor murdara si sticla. Spalarea se realizeaza la 65 grade, clatirea la 70 grade si apoi uscare.

   

Rapid 30 min: program rapid pentru vase usor murdare. In doar 30 min la o temperatura de 40 grade C.

   

Panou de control

Masina de spalat vase are un control electronic integrat cu Led-uri. Panoul de control este plasat frontal pe muchia usii. Interfata simpla si usor de utilizat iti permite sa-ti alegi usor optiunile de spalare dorite.

 

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate seturi
      6
    • Numar de programe
      6
    • Latime (cm)
      55
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Culoare

Opiniile clientilor despre Masina de spalat vase Candy CDCP 6/E-S, 6 seturi, 6 programe, 55 cm, clasa F, argintiu

Rating general:
3
5 (1)
4
3
2
1 (1)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

VALENTINA (Sanpetru) - Scor: 1/5 | acum 3 ani
Masina de spalat vase Candy CDCP 6/E-S, 6 seturi, 6 programe, 55 cm, clasa F, argintiu

N-am reusit inca sa vad calitatile

Superba...daca ar functiona. Tare prost am inceput prima colaborare. Masina costa 1054 de lei sapt trecuta, a venit curierul n-a avut rest la 100 de lei daca va puteti imagina si s-a ales cu aproape 50 de lei bacsis. Masina a mers odata, fix cat i-am facut proba. De atunci sta si asteapta. Grija mare ca din service nu va cauta nimeni. A noastra a fost luata din 14 ianuarie si suntem in 25 ianuarie

produs cumparat de la Badabum.ro.
Alina (Vaslui) - Scor: 5/5 | acum 4 ani
Masina de spalat vase Candy CDCP 6/E-S, 6 seturi, 6 programe, 55 cm, clasa F, argintiu

E tare faină mașina de spălat! Sunt foarte încântată de ea! Arată bine și e suuuper utilă pentru 2 adulți și un copil! Spăl cam o dată la 2 zile, la program rapid de 40 °. Deocamdată am încercat doar pastile Fairy și soluție clătire Finish și se curăță foarte bine in doar 30 minute. Sunt foaaarte mulțumită, e perfectă pentru familia noastră, deși mi-era teamă că va fi prea mică. Dar nu, e super ok! Recomand

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.