Masina de spalat vase Electrolux ESF8586ROX, 15 seturi, 6 programe, touch control, motor inverter, indicator luminos pe podea, 60 cm, design flat, clasa A++, inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat vase Electrolux ESF8586ROX, 15 seturi, 6 programe, touch control, motor inverter, indicator luminos pe podea, 60 cm, design flat, clasa A++, inox de la Electrolux

Un rezultat stralucitor, fara a spala de mana

Nu mai trebuie sa pierdeti timpul sau sa depuneti efort pentru a spala de mana articole delicate. Sistemul nostru avansat GlassCare cu functia sa unica SoftGrip fixeaza in siguranta toate paharele pe parcursul spalarii si le protejeaza de miscare si vibratii. Protectie la crapare, spargere sau urme de apa.
   
Uscare cu flux natural de aer

Noua noastra tehnologie AirDry foloseste fluxul de aer natural pentru a termina uscarea. Acesta deschide cu 10 cm in ultima parte a ciclului pana cand sunteti pregatiti sa scoateti vasele. O modalitate  naturala de a obtine performanta maxima la uscare, reducand eficient costurile de energie electrica.
   
Un rezultat stralucitor, fara a spala de mana

Nu mai trebuie sa pierdeti timpul sau sa depuneti efort pentru a spala de mana paharele dumneavoastra delicate. Sistemul nostru avansat GlassCare cu functia sa unica SoftGrip fixeaza in siguranta fiecare pahar pe parcursul spalarii. Protectie la crapare sau spargere. Si fara urme lasate de apa. Stralucitoare si protejate, de fiecare data.
   

Aflati daca masina de spalat vase a terminat ciclul

Mentineti linistea in bucatarie cu sistemul de informare cu fascicul iluminat pe podea. Prin proiectarea unui punct luminos pe podea chiar sub locul de instalare, masina de spalat vase anunta starea ei in mod discret si silentios, perfect pentru momentele in care zgomotul va pot impiedica sa auziti  sunetele de notificare ale masinilor de spalat vase traditionale. Un rosu stralucitor atunci cand un ciclu este in desfasurare si verde atunci cand ciclul s-a incheiat - ambele sunt vizibile clar de la distanta.

 

Caracteristici


Capacitate (seturi) 15

Clasa de eficienta energetica A++

Numar de programe 6

Clasa de eficienta la spalare A

Clasa de eficienta la uscare A

Control Electronic

Cos reglabil pe inaltime Da

 

Programe si optiuni


Optiune incarcare la jumatate Da

Protectie inundatie Da

Program auto Da

Programare intarziata Da

Program Bio/Eco Da

 

Panou de control

Indicator sare Da

Indicator terminare program Da

 

Accesorii


Suport pahare Da

Compartiment sare Da

 

Consum


Consum anual de apa 3080

Consum de apa (l/ciclu) 11

Consum de energie (kW/ciclu de spalare) 0.961

 

Date tehnice


Latime (cm) 60

Nivel de zgomot dB(A) 44

Dimensiuni (IxLxA) cm 85 x 59.6 x 61

Inox Da

Culoare Argintiu

Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice


  • Detalii
    • Capacitate seturi
      15
    • Numar de programe
      6
    • Latime (cm)
      60
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.