Masina de spalat vase Gorenje GS620C10W, 14 seturi, 5 programe, 60 cm, Clasa C, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat vase Gorenje GS620C10W, 14 seturi, 5 programe, 60 cm, Clasa C, alb de la Gorenje

TOTALDRY

Se autointretine

La finalizarea ciclului de spalare usa masinii se intredeschide automat, pentru a elibera aburul in exces. Acest lucru permite ca aerul proaspat sa ajunga la vase, astfel incat acestea sa se usuce complet. Excelent pentru o uscare rapida cu un consum mic de energie.

TOTAL AQUASTOP

Fara grija inundatiilor

Cu functia de siguranta AquaStop, masina de spalat vase poate fi lasata sa functioneze noaptea sau in absenta ta. In cazul unei scurgeri sau inundatii, functia AquaStop intrerupe automat alimentarea cu apa, in timp ce pompa elimina apa reziduala din bazinul masinii de spalat. AquaStop ramane complet functionala pe parcursul duratei de utilizare a aparatului.

SPACEDELUXE, AL TREILEA COS

Mai mult spatiu

Cel de-al treilea cos la indemana extinde capacitatea de spalare la pana la 14 servetele de loc! Asezati ustensilele confortabil in el si, de asemenea, este posibil sa stivuiti separat ustensile mai lungi sau cesti de cafea. O astfel de amenajare asigura efecte de spalat vase mai bune, utilizare extrem de usoara si utilizare optima a suprafetei de spalat vase.

FUNCTIONARE SILENTIOASA

Un motor eficient si izolarea fonica speciala asigura o functionare foarte silentioasa a masinii de spalat vase. Cele mai silentioase modele Gorenje functioneaza la 48 dB (standard european - zgomot real masurat in laborator = 45 dB). Diferenta de volum detectata de urechea umana este de 3 dB.

OPTIUNEA 3 IN 1

Optiunea de pornire a functiei 3 in 1 aduce un avantaj exceptional, deoarece aparatul regleaza procesul de spalare in cazul folosirii pastilei si astfel nu consuma luciu suplimentar. In cazul utilizarii pudrei sau gelului, bariera se elibereaza atunci cand se foloseste luciul, asigurandu-se astfel cel mai bun efect de spalat vase si luciu perfect al vasului.

Caracteristici generale


Tip Independenta
Latime (cm) 60
Capacitate seturi vase 14
Functii / Optiuni Functia TotalDry - deschidere automata a usii, AquaStop, Motor Inverter PowerDrive, Functie silentioasa
Numar programe spalare 5
Afisaj / Panou comanda Digital / Electronic
Numar de cosuri 3
Programator Electronic
Picioare reglabile Nu
Material cuva Inox
Programe Program rapid, Program intensiv, Irigare, Spalare Zilnica, Program Eco


Caracteristici tehnice


Clasa eficienta energetica C
Clasa de eficienta la spalare C
Clasa de eficienta la uscare A
Durata program Eco (h:min) 03:18
Consum de apa (l/ciclu) 9.8
Consum energetic (100 cicluri) 75 kWh
Clasa emisie zgomot C
Nivel zgomot (dB) 45

Altele


Culoare Alb
Dimensiuni (L x A x I cm) 60 x 58 x 85
Greutate (Kg) 52.5

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate seturi
      14
    • Numar de programe
      5
    • Latime (cm)
      60
    • Clasa noua de eficienta energetica
      C
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.