Gorenje Masina de spalat vase incorporabila GV 67260, 16 seturi, 5 programe, Clasa A+++, Motor Inverter, IonTech, 60 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat vase incorporabila GV 67260, 16 seturi, 5 programe, Clasa A+++, Motor Inverter, IonTech, 60 cm de la Gorenje

SpeedWash 15 minute


Curatare rapida pentru linistea ta
Imaginati-va ca organizati o petrecere, iar vasele de la felul principal sunt curatate la timp pentru a servi desertul. Un program rapid cu functia SpeedWash va curata vasele in doar 15 minute. Perfect pentru a gestiona volumul de vase atunci cand ai multi invitati.

TotalDry


Se autointretine
La finalizarea ciclului de spalare usa masinii se intredeschide automat, pentru a elibera aburul in exces. Acest lucru permite ca aerul proaspat sa ajunga la vase, astfel incat acestea sa se usuce complet. Excelent pentru o uscare rapida cu un consum mic de energie.

SmartFlex


Perfect calificate pentru a face treaba
Noile masini de spalat SmartFlex sunt inspirate de stilul de viata modern. Deoarece viata de zi cu zi este dinamica, am creat o generatie de masini de spalat care sunt suficient de flexibile pentru a aborda orice sarcina. Se adapteaza complet nevoilor tale cu o varietate de functii si un interior care este complet ajustabil. Sunt proiectate intr-un mod care permite oricarui obiect sa isi gaseasca locul, indiferent de forma sau dimensiune.
Cosurile sunt echipate cu elemente mobile evidentiate si permit personalizarea pentru o incarcare mai usoara. Sistemul simplu de ajustare pe trei niveluri al cosului permite plasarea chiar si a celor mai mari oale si farfurii. Polita pentru farfurii din cosul inferior poate fi pliata cu usurinta, pentru a aloca mai mult spatiu obiectelor mari. Tacamurile pot fi organizate perfect pe un raft special, care poate fi ajustat pe inaltime pentru a face loc paharelor delicate. Tacamurile sunt pozitionate separat, pentru a nu se zgaria si pentru a se usca perfect. Fiecare detaliu este atent proiectat, astfel incat utilizarea sa fie cat mai usoara.

16 seturi de vase


La fel de flexibila ca timpul tau
Masinile de spalat vase XXL ofera suficient spatiu pentru toate nevoile dumneavoastra. Cele trei cosuri permit spalarea a 16 seturi in acelasi timp. Interiorul complet flexibil permite diferite variante de incarcare, utilizarea este simpla, iar efectele spalarii sunt perfecte.

Inverter PowerDrive


Putere remarcabila, eficienta mare
Noul motor Inverter PowerDrive fara perii, cu viteza reglabila, asigura o performanta ridicata, silentiozitate, un consum redus de energie si o durata de viata mai mare

IonTech


Fara mirosuri, fara griji
Tuturor ne este familiar mirosul neplacut al unei masini de spalat vase care se incarca in cateva zile. Tehnologia avansata IonTech a masinilor de spalat vase incorporabile Gorenje functioneaza pe principiul procesului natural de ionizare, care elimina mirosurile in mod natural si pastreaza masina de spalat proaspata, chiar si atunci cand este plina de vase murdare.

Consum de apa 6,9 l


Economiseste timp si apa
Spalarea manuala a 12 seturi de vase necesita pana la 100 l de apa. Utilizand masina de spalat vase, consumul este de 10 ori mai mic. Modelele mai avansate sunt echipate cu un rezervor special pentru apa, ce reduce consumul la doar 6,9 l pentru un ciclu de spalare

Informatii tehnice


Clasa energetica: A+++
Temperatura de spalare: 70, 65, 55, 45, 35 °C
Program Spalare rapida
Program 3 in 1
Indicator pentru timpul ramas
Pornire intarziata cu pana la 24h
Numarul de cosuri: 3
Sistemul cosului superior: MultiClack
Cosuri inferioare reglabile pentru farfurii
Maner stropire: 3
Filtru autocuratabil
Diagnosticare service
Interior din inox
Consum de apa: 6,9 l
Consum de energie - program normal: 0,86 kw/h
Consumul de apa estimat anual: 1.932 l
Zgomot: 44 decibeli
Setare inaltime: 50 mm
Dimensiuni (Lx Ix A): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
Dimensiuni ambalare (Lx Ix A): 64 × 89 × 66,5 cm
Masuri de incorporare: 60 × 82 × 57 cm
Greutate neta: 37,5 kg
Greutatea bruta: 40,1 kg
Consumul de energie in modul asteptare: 0,49 W
Putere: 1.900 W
Curent nominal al sigurantei: 10 A

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa de eficienta energetica
    • Latime (cm)
      60
    • Numar de programe
      5
    • Capacitate seturi
      16

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.