Masina de spalat vase slim incorporabila Hansa ZIM476H, 9 seturi, 6 programe, Clasa G

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat vase slim incorporabila Hansa ZIM476H, 9 seturi, 6 programe, Clasa G de la Hansa

  • HalfLoad

    HalfLoad

    Familia este în vacanţă şi utilizaţi mai puţine vase. Prin urmare, sunt mai puţine oale, farfurii şi căni de spălat, însă nu doriţi să aşteptaţi până când strângeţi o maşină plină. Puteţi încărca oricât de puţine vase doriţi şi selectaţi funcţia HalfLoad. Fiecare braţ de pulverizare va funcţiona în mod alternativ, totul va fi curat în timp ce vă bucuraţi de economii de până la 20% la apă şi energie electrică. Acest lucru înseamnă mult pentru obţinerea unor vase perfect curate.

  • Spălarea în siguranţă a paharelor de vin

    Spălarea în siguranţă a paharelor de vin

    Vasele dumneavoastră au forme şi dimensiuni diferite. Deşi pare un lucru evident, încărcarea acestora în maşina de spălat vase poate fi o problemă, existând riscul de cădere şi de spargere. Acum Amica oferă o soluţie sigură pentru această problemă. Rafturile maşinii de spălat vase prezintă suporturi speciale din cauciuc siliconic pentru a menţine paharele de vin la distanţă sigură unul de celălalt şi pentru a reduce posibilitatea de deplasare a acestora în timpul ciclului de spălare al maşinii, astfel încât să nu se frece între ele şi să nu se zgârie. Paharele de vin se numără printre cele mai delicate vase. Din acest motiv, este prevăzut un accesoriu special pentru paharele de vin: un grilaj special căptuşit cu cauciuc siliconic pentru a reduce riscul de spargere a paharelor. Acum puteţi spăla cu uşurinţă toate vasele în maşina de spălat vase. Puteţi fi sigur de faptul că totul este curat şi că nu se poate sparge în timpul derulării procesului.

  • AquaStop

    AquaStop

    Maşinile de spălat vase Hansa sunt perfect etanşate împotriva scurgerilor de apă şi inundării. Dacă există riscul de scurgere a apei în interiorul maşinii de spălat vase, sistemul AquaStop este declanşat şi întrerupe automat alimentarea cu apă la orificiu de admisie al maşinii de spălat vase. Astfel, aveţi siguranţa că maşina dumneavoastră de spălat vase nu va inunda casa — sau vecinii de la etajul inferior. Situaţia rămâne sub control.

     
     
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate seturi
      9
    • Numar de programe
      6
    • Latime (cm)
      45
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Clasa noua de eficienta energetica
      G
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.