Masina de spalat vase compacta Hansa ZWM536SH, 6 seturi, 6 programe, Clasa F, HotAir, AntiFlood, WashRestart, CleanReminder, 55 cm, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat vase compacta Hansa ZWM536SH, 6 seturi, 6 programe, Clasa F, HotAir, AntiFlood, WashRestart, CleanReminder, 55 cm, Argintiu de la Hansa

Funcționare silențioasă a mașinii de spălat vase datorită covorașelor de izolare fonică din interiorul corpului.

Sunetele din bucătărie nu sunt întotdeauna plăcute, mai ales dacă bucătăria este deschisă spre sufragerie. Acesta este motivul pentru care mașinile de spălat vase Hansa sunt foarte silențioase! Aparatul este izolat fonic cu covorase speciale în interiorul corpului, iar nivelul de zgomot este redus la doar 41 dB. Acesta este un real confort pentru urechile tale. Mașina de spălat vase continuă să se spele și nici măcar nu o auzim!

   

Menține o eficiență ridicată a spălării vaselor cu un consum redus de apă.

Dacă vă pasă de mediul înconjurător și de bugetul gospodăriei dvs., mașinile de spălat vase Amica vă vor mulțumi cu siguranță. Au nevoie de mai puțină apă pe ciclu pentru a obține cele mai bune rezultate de spălare. Aceasta înseamnă costuri mai mici de fiecare dată când utilizați mașina de spălat vase! Fiecare litru contează – cu cât folosești mai puțină apă, cu atât poți economisi mai mult. Spalarea de vase economica si ecologica intr-una.

   

HotAir System - Uscarea prin condensare înseamnă vase perfect uscate și sterilizate chiar și cu o încărcare maximă în mașina de spălat vase.

Vase uscate și o bucătărie perfect igienă. Sistemul HotAir se usucă prin eliminarea condensului — aerul este încă fierbinte din cauza temperaturii ridicate în timpul ultimei clătiri pentru uscare rapidă. Interiorul mașinii de spălat vase și aerul rămân fierbinți, astfel încât vasele rămân uscate. Sistemul HotAir ajută la eliminarea ștergerii vaselor cu o cârpă, un spațiu perfect de reproducere pentru germenii periculoși. Este curat, igienic și convenabil.

   

Interior de otel inoxidabil - Reduce depunerile de bacterii și grăsimi.

Nu mai trebuie să vă faceți griji pentru durata de viață a mașinii dvs. de spălat vase, cu un interior din oțel inoxidabil. Cu condiția să folosim mașina de spălat vase corect, aceasta va rămâne fără coroziune. Oțelul inoxidabil reduce depunerea reziduurilor de spălat vase, inclusiv grăsimea. Acest lucru previne creșterea bacteriană. Vasele sunt spălate foarte bine și sunt sigure de utilizat.

   

AntiFlood - Protejează mașina de spălat vase de scurgeri de apă.

Mașina de spălat vase funcționează, dar nu te poți gândi să mergi la magazine sau să stai cu prietenii tăi, lăsând mașina de spălat vase nesupravegheată? Sigur ca poti! Există un întreg sistem de elemente de protecție pentru a împiedica mașina de spălat vase să vă inunde casa. Acum poți să o lași să funcționeze și să ieși sau să adormi pe canapea, dacă vrei.

   

WashRestart - Datorită funcției WashRestart, în cazul unei pene de curent, mașina de spălat vase va relua automat funcționarea exact de unde a rămas.

O pană de curent? Ei bine, nu mai reporniți întregul program de spălat vase când se întâmplă. WashRestart salvează toate setările și etapa exactă a ciclului de spălare a vaselor pentru a fi reluate la repornirea alimentării.

   
Buzzer - Sfârșitul ciclului de spălare este semnalizat sonor.
   

Programul Intensiv folosește setarea maximă a temperaturii și o doză crescută de detergent, asigurându-se că până și grăsimea arsă dispare fără urmă.

Acest program este ideal pentru curățarea temeinică a vaselor, cum ar fi cratițele, atunci când un program obișnuit nu este suficient. Pre-spălarea cu apă fierbinte are loc înainte de spălarea principală și după aceea au loc două cicluri de clătire cu apă fierbinte. Programul intensiv, cu temperatură maximă și utilizare sporită a detergentului, asigură că până și grăsimea arsă dispare fără urmă.

   

Filtrul cu învelișul său special antibacterian elimină agenții patogeni și reduce mirosurile neplăcute în mașina de spălat vase.

Filtrele antibacteriene moderne sunt fabricate dintr-un mediu derivat din triazol, care nu numai că elimină agenții patogeni separați de mediu, ci inhibă creșterea lor în mașina de spălat vase. De asemenea, reduce formarea mirosurilor neplăcute. Igiena pură garantată!

   

Mașina de spălat vase poate fi setată să pornească automat cu o întârziere de până la 24 de ore.

Cu Start Delay, putem seta mașina de spălat vase să înceapă și să termine în timp ce suntem departe de casă, așa că nu avem altceva de făcut decât să ne bucurăm de o relaxare. Timpul maxim de întârziere este de 24 de ore, astfel încât putem chiar să spălăm noaptea, în timp ce planul nostru energetic este la un tarif mai mic. Mașinile de spălat vase Hansa se referă la comoditate și economii.

   

Universal Wash - Rezultate superioare de spălare în doar o oră, inclusiv toate etapele programelor mai lungi.

Aveți nevoie pentru a curăța vasele perfect, rapid? Acest program o face doar într-o oră! Complet cu toate programele de spălare, cum ar fi înmuierea și uscarea, ne putem bucura de rezultatele excelente oferite de programele mai lungi.

   

Rapid 30' - Programul este foarte rapid, durând doar 30 de minute pentru a curăța sau împrospăta articolele ușor murdare.

Aveți nevoie de spălare acum, imediat după micul dejun? Sunt vasele pline de praf din cauza ca au stat prea mult timp în dulap? Ori de câte ori trebuie să împrospătăm sau să spălăm articole care sunt puțin murdare, putem folosi programul Quick 30’ minute. Economisește timp și apă!

   

Economie superioară, ecologic și nivel de zgomot sczut, pentru a garanta cele mai bune economii de energie electrică și apă.

Dacă căutăm o viață durabilă și economică din punct de vedere ecologic, programul Eco este alegerea potrivită pentru noi! Eco oferă cele mai mari economii de energie și apă din orice program, eliminând totuși nivelurile standard de murdărie. Este, de asemenea, cel mai silențios program.

   

Rafturile pentru mașina de spălat vase au suporturi de pahare dedicate, captusite cu silicon, pentru a reține în siguranță paharele de vin.

Paharele necesită o manipulare atentă. Aici soluția ia forma unor suporturi de pahare dedicate, căptușite cu silicon, în raftul superior, proiectate pentru curățarea în siguranță a veselui fragile, fără a se atinge, ceea ce le-ar putea provoca zgarierea sau spargerea.

   

Putem desface sau plia rafturile din raftul superior pentru a adapta capacitatea de încărcare după cum este necesar.

Putem elimina sau rabata rafturile pentru a face mai mult spațiu pentru încărcare. Îndoiți rafturile pentru a adăuga pahare sau tacâmuri în dimensiuni neobișnuite. Acest lucru oferă confort superior și garantează rezultate de spălare perfecte.

   

Indicatorul LED de reumplere a sării se aprinde când trebuie reumplut dozatorul de sare de spălat vase.

Te-ai întrebat vreodată câtă sare mai rămâne pentru a deduriza apa mașinii de spălat vase? Nu mai! Acum ne spune mașina de spălat vase! Senzorul de reumplere a sării aprinde o lumină LED de avertizare pentru a arăta că distribuitorul de sare are nevoie de reumplere, un element esențial pentru performanța corectă a mașinii de spălat vase. Putem uita de acel mic detaliu al vieții până data viitoare!

   

Un senzor cu un indicator pentru a ne reaminti să reumplem dozatorul de agent de clătire, pentru acea finisare spumantă.

Cine nu și-ar dori ca toata vesela să fie curata? Nu mai trebuie să ne întrebăm și să verificăm dacă mașina de spălat vase are suficient agent de clătire în dozator. LED-ul de reumplere a agentului de clătire se aprinde când este declanșat de senzor, pentru a ne spune când să adăugăm mai mult agent de clătire.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip incastrare Standard
Capacitate incarcare 6 seturi
Numar programe 6
Culoare Argintiu
Tip panou de comanda Electronic


FUNCTII SI PROGRAME

Tip programe Delicat, Economic, Intensiv, Rapid, Normal
Functii Protectie impotriva inundatiilor
Semnal sonor la finalizarea programului
Indicator sare
Pornire programabila
Indicator nivel solutie clatire
Pornire programabila 2 h, 4 h, 8 h
Durata program ECO 3 h, 50 min


ENERGIE & PERFORMANTA

Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa F
Nivel zgomot 49 dB
Consum de energie/100 spalari 61 kWh
Consum de apa/ciclu de spalare 6.5 l


DIMENSIUNI

Inaltime 43.8 cm
Latime 55 cm
Adancime 50 cm

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate seturi
      6
    • Numar de programe
      6
    • Latime (cm)
      55
    • Clasa noua de eficienta energetica
      F
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.