Masina de spalat vase incorporabila Toshiba DW-14B1, 14 seturi, 7 programe, Clasa C, Display Touch control, AquaStop, Filtru AntiBacterian, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat vase incorporabila Toshiba DW-14B1, 14 seturi, 7 programe, Clasa C, Display Touch control, AquaStop, Filtru AntiBacterian, Argintiu de la Toshiba

   

Masina de spalat Toshiba este ideala pentru nevoile de zi cu zi. Fie ca aveti o familie mare sau mica, aceasta masina de spalat vase va ofera flexibilitatea de care aveti nevoie pentru a economisi timp si pentru spalarea eficienta a vaselor. 

De aceea, investitia intr-o masina de spalat vase presupune ca paharele, tacamurile si vasele dvs sa fie spalate igienic, pentru a economisi timp, apa si energie.

   

Programul Toshiba Hygiene

Un program nou, inovator, cu un nivel inalt de igienizare, pentru a obtine rezultate excelente la 70°C, ceea ce asigura o curatare mai profunda, care elimina bacteriile si germenii. Foarte potrivit si pentru curatarea sticlutelor, ustensilelor sau articolelor pentru copii.

   

Toshiba sanitization - lampa UV

Adaugarea lampii UV in interiorul filtrului pentru distrugerea bacteriilor consolideaza pozitia brandului in materie de igiena.

   

Filtru Anti-bacterian

99.99% fara bacterii, zero urme de mucegai. Datorita aplicarii tratamentului antimicrobian in filtru, acum va bucurati de un nivel ridicat de protectia a sanatatii dumneavoastra in toate conditiile! S-a dovedit ca poate fi inhibata in permanenta acumularea de microorganisme.

   

Sertar pentru tacamuri glisant

Noul sertar pentru tacamuri este mai sigur si mai flexibil. Poate fi glisat lateral pentru a oferi spatiu extra sau chiar indepartat pentru a permite depozitarea diferitelor articole mai voluminoase in cosul superior.

   

Aqua Stop - protectie impotriva inundatiilor

Sistemul Aqua Stop foloseste un set de senzori de umiditate si o valva electromagnetica pentru a evita inundatiile accidentale.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate seturi
      14
    • Numar de programe
      7
    • Latime (cm)
      60
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Clasa noua de eficienta energetica
      C
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.