Masina de spalat vase Whirlpool WFC3C26P, 14 seturi, 8 programe, 60 cm, clasa E, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.154,55 lei
Pret 36 Rate Optimo: 78.98 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

WFC3C26P

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat vase Whirlpool WFC3C26P, 14 seturi, 8 programe, 60 cm, clasa E, alb de la Whirlpool

   
 

Clasa de eficienta energetica: E

Protectia mediului si reducerea facturilor de electricitate.

     
 
Consumul de apa (l / ciclu):   9.5 l
     
 
Nivelul zgomotului: 46 dB
     
 
Numarul de seturi: 14
     
 
Afisaj: digital
Afisaj electronic clar pentru usurinta in utilizare.
     
 
Numar de programe: 8
Rezultate minunate de spalare a vaselor cu programele automate.
   
   
Tehnologia Al 6-lea Simt

Asigura rezultate minunate pentru spalarea vaselor
Incarcare pe jumatate

Vase spalate intr-o jumatate de incarcatura, in mai putin timp, cu consum redus de apa si energie electrica.
Multizone - spalarea vaselor intr-un singur cos
Spalarea eficienta a veselei intr-un cos separat.
     
PowerClean

Duze speciale pentru indepartarea petelor deosebit de dificile.
Pornire Intarziata

Setarea timpului pentru pornirea automata a programului de spalare a vaselor.
Overflow

Protectie impotriva inundatiei.
     
Cos Tacamuri

Cos special pentru tacamuri si accesorii mici de bucatarie.
Motorul invertor

Nivel redus de zgomot si vibratii, economii de energie mai mari.
Cos superior reglabil

Reglarea cosului pentru tacamuri si accesorii mici de bucatarie.
     
Suporturi rabatabile in cosul inferior

Sertarul inferior se poate ajusta in functie de diferite tipuri de vase.
Sistemul NaturalDry

Pentru o uscare naturala a vaselor
Consumul de apa (l / ciclu): 9,5 l

Este posibila spalarea a 14 seturi de vase cu un consum de doar 9,5 litri de apa.
     
     

Tehnologia Al 6-lea Simt

Rezultate stralucitoare ale spalarii vaselor. Whirlpool dovedeste ca spalarea vaselor poate deveni o placere absoluta. Doar porneste programul Al 6-lea Simt in masina de spalat vase, iar tehnologia avansata se va ocupa de cele mai complexe pete, resturi uscate si grasimi. Senzorii programului Al 6-lea Simt vor selecta temperatura, timpul si puterea de spalare a veselei, astfel incat sa poti savura mancaruri curate si stralucitoare in orice moment.

   

Incarcare pe jumatate

Vase spalate fara sa fie nevoie sa astepti. Nu astepta pana cand masina de spalat vase se va umple. Datorita programului Half Load, puteti spala chiar si cateva vase de mancare amplasate in ambele cosuri, economisind timp si electricitate.

   

Multizone - spalarea vaselor intr-un singur cos

Nu astepta pana se umple. Nu mai trebuie sa astepti pana cand masina de spalat vase este umpluta cu vase murdare. Datorita functiei Multizone, ai posibilitatea sa speli chiar si cateva vase de mancare in orice moment - selecteaza orice cos, economiseste energie electrica, apa si reduce timpul de functionare al masinii de spalat vase.

   

PowerClean

Petele complexe nu au sanse sa supravietuiasca! Uita de spalarea si inmuierea vaselor foarte murdare intr-un mod manual. Porneste doar PowerClean Pro, iar fluxul de apa bine directionat din duzele speciale se va ocupa chiar si de vasele cu reziduuri de prajit si vasele rezistente la caldura. PowerClean Pro este aliatul tau in lupta impotriva murdariei persistente!

   

Pornire Intarziata

Optiune pornire intarziata. Datorita functiei Delay Start, poti seta programul necesar pentru a putea incepe in cel mai potrivit timp - de ex. pe timp de noapte sau atunci cand se aplica tarife reduse de energie electrica.

 

   

Overflow

Siguranta este prima prioritate. Nu mai trebuie sa iti faci griji cu privire la siguranta locuintei daca masina de spalat functionaza pe timpul noptii. In partea de jos a masinii de spalat vase WFC3C26P exista un flotor special care impiedica scurgerea apei din masina de spalat vase.

   

Cos Tacamuri

Loc sigur pentru cutite si furculite. Poti introduce tacamurile intr-un cos special in partea de jos a masinii de spalat vase Whirlpool, astfel incat totul sa fie perfect curat si stralucitor. Aceasta optiune va permite obtinerea unor rezultate mai bune la spalarea veselei si protejarea vaselor impotriva deteriorarii.

   

Motorul invertor

Tehnologia functioneaza pentru tine. Gratie masinii de spalat vase Whirlpool WFC3C26P, te vei bucura nu numai de vase de mancare incredibil de stralucitoare, ci si de spalare performanta. Un motor invertor modern reduce nivelul vibratiilor si al zgomotului, dar si consumul de energie electrica.

 

   

Cos superior reglabil

Capacitatea conteaza. Daca nu exista suficient spatiu pentru vasele murdare in masina ta de spalat, poti utiliza functia de reglare a cosului superior care iti va permite sa obtii mai mult spatiu.

   

Suporturi rabatabile in cosul inferior

Mai mult spatiu pentru vase mai mari. De cate ori a trebuit sa schimbi pozitia vaselor de mancare pentru a face loc unei tigai mari sau unei cratite de dimensiuni neobisnuite? Datorita suporturilor pliabile cu care este echipat cosul masinii de spalat vase, vei avea mai mult spatiu.

 

   

Sistemul NaturalDry

Circulatia aerului pentru vase uscate natural. Datorita sistemului NaturalDry, care deschide automat usa in timpul fazei de uscare, noua masina de spalat vase din colectia W Supreme Clean atinge clasa E Energy. Un avantaj remarcabil de uscare naturala a veselei.

   

Consumul de apa (l / ciclu): 9,5 l

Economiile sunt sub control. Aparatul de spalat vase WBC3C26PFX cu tehnologia Al 6-lea Simt consuma numai 9,5 litri de apa pentru a spala pana la 14 seturi de vase folosind programul Eco. Este posibil datorita Green Tank, un container special care filtreaza si stocheaza apa dupa ultima clatire. Masina de spalat vase o foloseste in timpul ciclului urmator. Apa este stocata timp de cel mult 72 de ore, ceea ce exclude posibilitatea aparitiei bacteriilor.

   

Silentios

Performanta silentioasa. De acum ai rezultate ideale de spalare, in timp ce nivelul de zgomot este scazut.

   

EcoFriendly 

Tehnologia Al 6-lea Simt EcoFriendly iti asigura mereu o interactiune intuitiva. Te bucuri de consum mai mic de resurse optimizand experienta si salvand planeta.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate seturi
      14
    • Numar de programe
      8
    • Latime (cm)
      60
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Clasa noua de eficienta energetica
      E
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.