Masina de tocat carne Kenwood MG360, 1400W, 3 Discuri, 2 Accesorii, Alb-Gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de tocat carne Kenwood MG360, 1400W, 3 Discuri, 2 Accesorii, Alb-Gri de la Kenwood

Masina de tocat carne Kenwood MG360, 1400W, 3 Discuri, 2 Accesorii, Alb-Gri
 

Masina de tocat carne Kenwood MG360, cu o putere de 1400W combina performanta cu designul unic, cu detalii premium, ceea ce o face perfecta unei bucatarii moderne.

Masina de tocat Kenwood prepara 3kg de carne pe minut, iar accesoriile incluse ofera versatilitate preparatelor obtinute.

Produsul dispune de un buton ON/OFF pentru un plus de siguranta si de o optiune de functionare inversa pentru un proces de curatare mai eficient.

Motor puternic de 1400W
Punctul forte al masinii de tocat il reprezinta motorul de 1400 W, proiectat in Marea Britanie, care se diferentiaza prin controlul electronic ce asigura precizie, atat cand sunt framantate alimente dure cu volum mare, cat si cand vine vorba de preparate delicate. Motorul prezinta si o functie inversa si este silentio in timpul functionarii. Astfel, masina face fata celor mai mari provocari ale gastronomiei.

3 discuri de tocat din otel inoxidabil    
In pachetul masinii de tocat sunt incluse 3 discuri pentru tocat fin, mediu si grosier, concepute din otel inoxidabil.

Corpul masinii de tocat este conceput prin procesul de turnare sub presiune a metalelor neferoase ("die-casting"), utilizat in fabricarea componentelor rezistente. Turnarea sub presiune este un proces de productie industriala in care metalul topit este introdus cu o viteza ridicata, intr-o forma metalica, denumita matrice, si solidificat sub presiune inalta (150 pana la 1200 bar).

Materialele utilizate in acest proces sunt:
  • Aluminiu cu aliajele sale (AlSi, AlSiCu, AlMg) - intr-o pondere de peste 80%;
  • Zinc cu aliajele sale; 
Acest proces ofera componentelor o multitudine de avantaje, precum:
  • Rezistenta mare la coroziune;
  • Conductivitate termica ridicata;
  • Conductivitate electrica ridicata;
  • O foarte buna izolare EMI / RFI.

 


Accesorii incluse      
Pentru a oferi versatilitate deliciilor culinare preparate, masina de tocat include o varietate larga de accesorii pentru toate tipurile de preparate.
Cele 3 discuri va vor ajuta sa tocati carnea in diferite moduri. De asemenea, masina de tocat vine insotita de tuburi pentru a putea pregati, in casa, carnaciori sanatosi si de un accesoriu pentru preparate de specialitate, precum chifelute kebbe.
Accesoriul pentru presarea carnii va ajuta sa pregatiti burgeri deliciosi, perfect aplatizati.
Capacul de plastic inclus protejeaza produsul de praf, iar accesoriul pentru carne va ajuta sa controlati usor si eficient procesul de tocare.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.