Masina de tocat carne Samus SMT1210RED, 1200 W, Cuţit din inox, 3 site metalice, Accesoriu rosii, Accesoriu pentru cârnaţi, Culoare rosie

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Masina de tocat carne Samus SMT1210RED, 1200 W, Cuţit din inox, 3 site metalice, Accesoriu rosii, Accesoriu pentru cârnaţi, Culoare rosie de la Samus

  • SAMUS SMT-1210RED

    Tocarea cărnii sau a legumelor îmbracă o performanță absolută cu ajutorul mașinii de tocat Samus. Te bucuri de o tocare de înaltă calitate, într-un timp foarte scurt cu ajutoul unui aparat electrocasnic modern, elegant și compact. În plus, aceasta va deveni instant un ajutor de nădejde în pregătirea rețetelor tale preferate datorită materialelor de calitate din care este fabricată, carnea și legumele folosite păstrându-și proprietățiile naturale.

    Tocare rapida
    Functie reverse
    Tocare rapidă și fără efort Uită de griji!
    Puterea maximă de 1200W îți asigură o procesară rapidă, eficientă și cu minim de efort a oricărui tip de carne sau legume. Astfel, poți toca până la 1 kg de carne în numai 60 secunde. Toci ușor chiar și carnea cu o consistență dură și uiți de grija blocării sau defectării mașinii de tocat sau de micile accidente ce puteau apărea atunci când foloseai o mașină de tocat manuală. Printr-o simplă apăsare de buton aceasta va începe sa toace carnea, iar funcția Reverse cu care este dotată previne blocarea acesteia atunci când consistența este prea dură.
    Tocare rapida
    Functie reverse
    Soluții pentru orice idee Cărnați sau suc de roșii?
    Vrei să prepari chiftele, sarmale sau lasagna? În funcție de dorințe, ai trei posibilități de a toca orice fel de carne: tocat mic, mediu sau mare. În pachet vei găsi de 3 site de 3, 5 sau 7 mm, pentru ca orice ideea a ta să prindă viață rapid. Prepară cei mai delicioși cârnați sau fă-ți proviziile pentru iarnă cu sucul de roșii preferat. Mașina de tocat Samus are în componență accesorii pentru roșii, cârnați și kibbe, astfel că tu te bucuri de o utilizare multiplă a acesteia.
    Tocare rapida
    Functie reverse
    Utilizare în siguranță Montare, demontare și spălare ușoare
    O folosești pe orice tip de suprafață în perfectă siguranță datorită piciorușelor antialunecare din dotare. Deasemenea, stai fără griji și atuunci când introduci carnea în tăvița-suport din inox, pentru că ai la îndemână un accesoriu de împingere special conceput pentru ușurarea muncii și evitarea micilor incidente. O montezi și demontezi ușor, aceasta fiind extrem de practică și intuitivă, iar curățatul este floare la ureche. Poți șterge rapid mașina de tocat cu o lavetă uscată sau umedă, în timp ce componentele acesteia se pot spăla ușor în ghiuvetă sau mașina de spălat vase.
Vezi mai mult

  • General
    • Putere (W):
      1200
    • Capacitate kg/min:
      1.5
    • Acc Carnati:
      Da
    • Acc rosii:
      Da
    • Culoare:

Opiniile clientilor despre Masina de tocat carne Samus SMT1210RED, 1200 W, Cuţit din inox, 3 site metalice, Accesoriu rosii, Accesoriu pentru cârnaţi, Culoare rosie

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.