Zelmer Masina de tocat ZMM4283W, 1900W, 2.5 kg/min, 2 site, storcator rosii, 2 accesorii razuire, accesoriu carnati

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de tocat ZMM4283W, 1900W, 2.5 kg/min, 2 site, storcator rosii, 2 accesorii razuire, accesoriu carnati de la Zelmer

Masina de tocat ZMM4283W este o alegere perfecta pentru cei care cauta un aparat de mare putere, care sa le ofere ajutor dar si confort maxim in bucatarie. Cele 2 site pot marunti si macina diverse produse, in timp ce un accesoriu special va ajuta sa umpleti carnati si alte mezeluri facute in casa. Storcatorul special, disponibil in setul de livrare, va permite sa procesati rosiile sau fructele moi chiar in bucataria dumneavoastra.Dispozitivul de razuire cu 2 cilindri dsiponibil in setul de livrare  va permite sa radeti rapid legumele .
Putere maxima 1900W pentru a toca rapid si usor .
Capacitate de procesare a alimentelor de 2.5 kg/min.
3 discuri de macinare  din inox de dimensiuni diferite:2.7,4, 8 mm.
Cutit cu 2 fete fabricat din inox  pentru a prelungi durata de utilizare si performantele masinii de tocat.
Accesoriu pentru umplerea carnatilor.
Storcator melcat de rosii , fructe sau legume moi cu ajutorul caruia iti pregatesti rapid  cele mai proaspecte sucuri direct la tine acasa.
Dispozitiv de razuire / maruntire cu 2 cilindri.
Design modular. Masinile de tocat multifunctionale Zelmer permit atasarea la aparatul de baza a diverselor accesorii compatibile, utile in bucatarie: storcator de rosii, palnie carnati,dispozitiv de razuire/feliere.

Protectia motorului in caz de blocare

Motorul este protejat de eventualele defectiuni prin cuplajul de siguranta. Atunci cand masina de tocat este supraincarcata , cuplajul de siguranta se distruge iar motorul ramane intact. Aceasta piesa de siguranta este accesibila , inlocuindu-se foarte usor.

CARACTERISTICI GENERALE

Putere (W) 1900
Putere nominala (W) 260
Capacitate kg/min 2.5

ACCESORII

Accesoriu carnati Da
Accesoriu rosii Da
Accesoriu tocare legume Da
Tava alimentare Da
Tambur pentru feliere Da
Picioare anti-alunecare Da

CARATERISTICI TEHNICE

Culoare Alb
Greutate 4.3 kg
Dimensiuni (D x H x W mm) 229 x 174 x 184
Vezi mai mult

  • General
    • Putere (W):
      1900
    • Capacitate kg/min:
      2.5
    • Acc Carnati:
      Da
    • Acc rosii:
      Da
    • Culoare:
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.