Masina de tuns iarba Daewoo DLMJ1000E, 1.2KW, latime taiere 32, cos 25L, 3 trepte taiere

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de tuns iarba Daewoo DLMJ1000E, 1.2KW, latime taiere 32, cos 25L, 3 trepte taiere de la Daewoo

O masina electrica de tuns iarba este ideala pentru un gazon taiat precis si va poate usura munca, chiar si pentru ariile mari. Aranjarea peluzei este rapida si usoara si va ramane timp sa va bucurati de rezultat.

Un aspect important in obtinerea unei peluze perfecte este inaltimea de taiere a ierbii iar masina electrica de tuns gazonul Daewoo 1200W 32cm va ofera o inaltime de taiere de 25 - 45 - 65 mm si o latime de 320 mm.

Masina electrica de tuns iarba Daewoo 1200W 32cm este dotata cu un motor cu perie puternic de 1200W, fiind ideala pentru intretinerea gazonului.

Masina de tuns gazonul Daewoo 1200W 32cm va va proteja impotriva aplicarii inutile a fortei si a riscurilor de ranire. In plus, va va oferi o experienta placuta a lucrului in natura. Designul compact asigura o manevrabilitate excelenta. Un sasiu solid si atentia la detalii din fabricatie vor asigura o durata de viata lunga si vor simplifica procedurile de intretinere.



Caracteristi generale

Tip produs Masina de tuns iarba
Tip taiere Lama
Numar roti 4
Tip maner Ghidon
Tip motor Electric
Tip alimentare Retea
Continut pachet Masina de tuns gazonul, Manual

Caracteristici tehnice

Pornire Automata
Viteza maxima (rpm) 3450
Latime taiere (cm) 32
Trepte de taiere 3
Material lama Otel
Material cos colector Plastic
Volum cos colector (l) 25
Nivel de zgomot (dB) 96
Putere (W) 1200

Alte detalii

Culoare Negru, Portocaliu
Dimensiuni (L x A x I cm) 59 x 37 x 28
Greutate (Kg) 5
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.