Masina pe benzina pentru tuns gazon Einhell PXC GE-PM 48 S HW-E Li , 139 cm³, 1,8 kW, latime taiere 48 mm, sac 75 l, inaltime taiere 6 trepte 25-70 mm, pornire electrica PXC

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina pe benzina pentru tuns gazon Einhell PXC GE-PM 48 S HW-E Li , 139 cm³, 1,8 kW, latime taiere 48 mm, sac 75 l, inaltime taiere 6 trepte 25-70 mm, pornire electrica PXC de la Einhell

Masina pe benzina pentru tuns gazon Einhell PXC GE-PM 48 S HW-E Li , 139 cm³, 1,8 kW, latime taiere 48 mm, sac 75 l, inaltime taiere 6 trepte 25-70 mm, pornire electrica PXC



 
Masina pe benzina de tuns iarba Einhell GE-PM 48 S HW-E Li ofera toate caracteristicile unui ajutor puternic pentru ingrijirea gazonului de pana la 1600 m². Motorul Einhell OHV cu 4 cilindri in 4 timpi are tractiune a rotilor din spate dezactivabila. Pentru confortul de lucru exista un maner lung, pliabil, reglabil in inaltime, cu Softgrip, cu o pozitie de curatare si depozitare.
 

 
Pentru a activa mulcirea, masina are inclus adaptorul de mulcire. Demarorul electric este echipat cu un acumulator din seria sistemului Power X-Change si este pornit prin apasarea unui buton. Prezinta indicator de capacitate al acumulatorului cu 3 LED-uri. Acumulatorul se poate utiliza la toate masinile din familia PXC.
 

 
Pentru o curatare usoara, masina are o punte tehnologica Vortex, cu o conexiune pentru furtun, pentru spalare si racleta de curatare inclusa.

 

 
Are functie de ejectare laterala si ejector posterior. Geanta mare de colectare iarba cu indicator de nivel si 2 manere.
 

 
Include instrument pentru curatare in pozitia de curatare.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip Masina
Tip alimentare Benzina Electricitate
Sursa alimentare electrica Acumulator
Tip roti 4 roti
Material lama Otel
Suprafata lucru 350 - 1000 m² Peste 1000 m²
Functii Maner retractabil Maner ergonomic
Continut pachet: 1 x Acumulator 1 x Masina de tuns iarba 1 x Instrument curatare 1 x Incarcator acumulator
Culoare Rosu/Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere motor 1.8 kW
Capacitate cilindrica 139 cm³
Viteza maxima 2850 RPM
Numar cilindri 4
Tip pornire Manuala Sfoara
Latime taiere 48 cm
Inaltime minima taiere 25 mm
Inaltime maxima taiere 70 mm
Trepte de taiere 6
Capacitate rezervor 1.2 l
Volum cos colector 75 l

ACUMULATOR

Tip acumulator Li-Ion

DIMENSIUNI

Diametru roata fata 200 mm
Diametru roata spate 280 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.