Masina electrica robotizata de tuns gazonul Einhell Freelexo Kit 600, 18 V|2,5 Ah Li-Ion, latime taiere 18 cm, inaltime taiere 20 - 60 mm, Bluetooth,senzor ploaie,suprafata recomandata 600 m²

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina electrica robotizata de tuns gazonul Einhell Freelexo Kit 600, 18 V|2,5 Ah Li-Ion, latime taiere 18 cm, inaltime taiere 20 - 60 mm, Bluetooth,senzor ploaie,suprafata recomandata 600 m² de la Einhell

DATE TEHNICE:

  • Alimentare 18 V;
  • Acumulator 18 V | 2500 mAh | Li-Ion;
  • Latime de taiere 18 cm;
  • Panta 35 %;
  • Reglare inaltime de taiere 20 mm - 60 mm;
  • Suprafata recomandata 600 m²;
  • Cablu perimetral 140 m;
  • Carlige 200 buc;
  • Cleme conectare 4 buc.

 

Descriere:

Robotul de tuns gazon Einhell FREELEXO Kit 600 este membru al familiei Power X-Change, care ofera flexibilitate nelimitata in cadrul familiei de produse din sistemul Power X-Change. 

Poate fi controlat din aplicatie prin Bluetooth sau prin tastatura intuitiva iar setarile masinii pot fi adaptate la cerinte individuale. Folosind aplicatia, timpul de functionare al Einhell FREELEXO poate fi programat cu exactitate pentru fiecare zi in parte. 

Kit-ul FREELEXO 600 include tot ce este necesar pentru instalarea si utilizarea robotului de tuns gazon Einhell din seria FREELEXO. Kit-ul este destionat pentru o suprafata de gazon de pana la 600 m2. 

Sistemul de senzori de siguranta include senzori de impact, inclinare si ridicare, astfel incat robotul de tuns iarba poate sa detecteze singuri obstacolele. Exista, de asemenea, un senzor de ploaie integrat. Pentru a-l proteja de furt, robotul de tuns gazon are protectie prin cod PIN si un semnal de avertizare.

Robotul de tuns gazon are posibilitatea de reglare a inaltimii de taiere intre 20 mm si 60 mm si este potrivit pentru inclinatii de pana la 35%. Pentru transportul acestuia exista un maner.

 

Caracteristici:

  • Sistem acumulator Power X-Change (PXC) - se poate folosi si pt. alte produse PXC;
  • App prin Bluetooth - control robot setat de utilizator;
  • Cosirea mai multor suprafete - pentru gradini complexe;
  • Tastatura intuitiva;
  • Timp de functionare programabil pentru fiecare zi in parte;
  • Sistem de senzori de siguranta la impact, inclinatie si ridicare;
  • Protectie anti-furt sub forma de cod PIN si semnal de avertizare;
  • Senzor de ploaie;
  • Reglarea inaltimii de taiere (20-60 mm);
  • Potrivit pentru pante de pana la 35%;
  • Maner pentru transport comod;
  • Revenire automata la statia de incarcare si incarcare automata;
  • Suprafete de gazon de pana la 600 m2.

 

Pachetul de livrare contine:

  • Acumulator PXC de 2,5 Ah;
  • Cablu de 140 m;
  • Carlige de fixare 200 de bucati;
  • Lame 3 bucati;
  • Cleme de conectare 4 bucati.

 

Cum se instaleaza si foloseste corect robotul:

 

Pentru a functiona fara a se bloca, terenul unde se instaleaza robotul trebuie sa fie neted.

Obstacolele permanente (copaci, arbusti, plante diverse, loc joaca copii, leagane, musuroaie cartita…) ar fi bine sa fie inconjurate de cablul de delimitare – vezi video de instalare si manual. In jurul copacilor si pomilor de obicei pamantul nu este drept – ori incercuiti cu cablu de delimitare ori aplatizati pamantul. La trecerile peste alei (beton, dale, …) nu trebuie sa existe santuri sau prag de trecere care ar putea bloca robotul.

Robotul va ramane blocat pe suprafete acoperite cu piatra care nu este fixata (ex. piatra de rau sau concasata). Deasemeni isi va strica cutitele daca exista pietre pe care le va atinge. Curatati terenuri de pietre sau alte obiecte dure si limitati accesul pe aleile din pietre (care nu sunt fixate cu ciment).

Obstacolele nepermanente (jucarii, haine, scaune, mese, etc.) pot bloca robotul atunci cand se loveste de ele. Pentru o buna functionare trebuie indepartate atunci cand robotul functioneaza. Daca totusi robotul s-a blocat in acestea, dupa deblocare reintroduce-ti PIN-ul si apasati START.

Denivelarile din teren trebuie ajustate astfel incat robotul sa poata trece fara sa se blocheze – mici santuri se pot umple cu nisip sau pamant, movilele trebuie aplatizate. 

Robotul functioneaza in spatii inguste daca exista o latime de min 0.8m si o lungime nu mai mare de 8m, dar aceste spatii inguste nu trebuie sa aiba obstacole.

 

Robotul pentru tuns gazon, multi-zona, Einhell FREELEXO Kit 600 (recomandat pentru suprafete pana la 600 m², aplicatie Bluetooth, acumulator PXC de 2,5 Ah, cablu de 140 m, 200 carlige, 3 lame, 4 cleme).
   
Einhell FREELEXO Kit 600 este membru al familiei de inalta performanta Power X-Change, care ofera o flexibilitate nelimitata in familia sistemului. Fiecare acumulator litiu-ion din serie poate fi combinat cu fiecare dispozitiv din sistem.
   

Robotul de tuns gazon multi-zona cu reglare a inaltimii de taiere de 20-60 mm. Potrivita pentru pante de pana la 35%.

Kitul Einhell FREELEXO 600 este conceput pentru gazon cu suprafete de pana la 600 m². Masina de tuns iarba robotizata are o instalatie de reglare a inaltimii de taiere intre 20 mm si 60 mm si este potrivita pentru inclinatii de pana la 35%.

   
FREELEXO + Kit 600 contine tot ce este necesar pentru instalarea si functionarea unui robot de tuns gazonul Einhell din seria FREELEXO. Robotul de tuns gazonul este controlat printr-o aplicatie sau o tastatura intuitiva.
   

Folosind aplicatia Bluetooth, timpul de functionare poate fi programat cu precizie pentru fiecare zi specifica.

Aplicatia de control este conectata la FREELEXO prin Bluetooth si setarile masinii de tuns pot fi ajustate la cerintele individuale. Folosind aplicatia, timpul de functionare al Einhell FREELEXO poate fi programat cu precizie pentru fiecare zi specifica.

   
Pentru a-l proteja de furt, robotul de gazon are prevazuta o protectie prin cod PIN si un semnal de avertizare. Revine automat si este incarcat de unitatea de incarcare, daca este necesar. Pentru transport convenabil exista prevazut in carcasa un maner de transport.
   

Sistemul de senzori de siguranta contine senzori de ploaie, impact, inclinare si ridicare.

Folosind modul de tuns cu mai multe zone, acest robot de tuns iarba este potrivit chiar si pentru gradini complexe, de forma neregulata. Sistemul de senzori de siguranta cotine senzori de ploaie, de impact, de inclinare si ridicare, astfel incat robotul de tuns gazonul sa detecteze singur obstacolele.

   

Se livreaza cu 1x acumulator PXC de 2,5 Ah, compatibil cu toate dispozitivele PXC, set de instalare.

Produsul este livrat cu un accumulator PXC de 2,5 Ah, care poate fi utilizat in combinatie cu fiecare dispozitiv din familia PXC. De asemenea, sunt incluse un fir perimetral de 140 m, 200 de carlige de fixare, trei lame de rezerva si patru cleme de conectare.

   

POWER X-CHANGE – Oricare acumulator PXC se potriveste cu toate uneltele electrice,  masinile de gradinarit si aspiratoarele din aceasta familie. 

 

 

Fiecare acumulator si statie de incarcare din aceasta serie ultra-performanta se potriveste cu orice aparat din familia Power X-Change

Puteti alege intre a cumpara aparate PXC in set cu unul sau doi acumulatori si statie de incarcare (KIT) sau fara acumulatori si statie de incarcare (Solo).

Daca aveti deja acasa un acumulator si un incarcator Power X-Change puteti sa cumparati doar aparatele Solo, fara acumulatori si statie de incarcare, pentru a economisi.

Solo – Aparate fara acumulator si fara statie de incarcare.

Kit – Aparate cu unul sau 2 acumulatori plus statie de incarcare.

   
   

 

 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Robot
Tip alimentare Electricitate
Sursa alimentare electrica Acumulator
Tip roti 4 roti
Suprafata lucru 350 - 1000 m²
Functii Programabil Senzor de ploaie Reglarea inaltimii de taiere Control Bluetooth Smartphone Maner pentru transport Protectie anti-furt Incarcare auto Revenire automata la statia de incarcare Incarcare automata
Continut pachet 1 x Fir 3 x Lama 1 x Robot de tuns gazonul 200 x Carlig de fixare 4 x Clema de conexiune
Culoare Rosu/Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Latime taiere 18 cm
Inaltime minima taiere 20 mm
Inaltime maxima taiere 60 mm
Numar lame 3

ACUMULATOR

Tip acumulator Li-Ion
Capacitate acumulator 2.5 Ah

DIMENSIUNI

Greutate 14.9 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.