Masina manuala de tuns gazonul Skil, 30 cm latime taiere, 5 lame, lame cu autoascutire, inaltime de lucru reglabila

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina manuala de tuns gazonul Skil, 30 cm latime taiere, 5 lame, lame cu autoascutire, inaltime de lucru reglabila de la skil

Constructia atractiva transforma tunsul in amuzament
Masina de tuns iarba manuala Skil 0721, prevazuta cu cilindru cu cinci lame, este construita pentru ingrijirea gazonului gradinilor urbane mici si medii. De acum inainte, tunsul ierbii a devenit amuzament, datorita aspectului vizual, si a constructiei iesite din comun. Aceasta unealta are o latime de tuns de 30 cm si o inaltime de tuns reglabila. Multumita constructiei „Easy Storage“, folosita excluziv de Skil, aceasta masina de tuns iarba manuala necesita un spatiu minim de depozitare dupa terminarea lucrului.

Usoara, prevazuta cu lame cu auto-ascutire
Pe langa aspectul atractiv, masina de tuns iarba manuala Skil 0721 este si foarte eficienta. Cilindrul cu cinci lame asigura taierea precisa si uniforma, in timp ce lamele cu auto-ascutire nu necesita ascutire aditionala. Accentuand manuirea usoara, Skil 0721 este usoara, cantarind numai 6,1 kg. Manerul din spuma moale asigura o priza sigura si confortabila, precum si confortul aditional de lucru.

Inaltime reglabila de tuns
Cu latimea de tuns de 30 cm, Skil 0721 este potrivita in mod ideal pentru tunsul gazonului gradinilor urbane mici si medii. Pentru o experienta optima cu toate tipurile de gazon, puteti potrivi inaltimea de tuns la conditiile gazonului dat. Masina de tuns iarba manuala este prevazuta cu mecanism de reglare continua a inaltimii de tuns, intr-o gama de la 12 la 44 mm, actionata numai prin doua suruburi mari, reglabile cu mana.

Solutie convenabila „Easy Storage“
Aceasta unealta face parte din „Urban Series“, gama Skil de unelte de gradinarit confortabile si economice. Toate uneltele „Urban Series“ beneficiaza de solutia excluziva „Easy Storage“ a firmei Skil, ceea ce inseamna ca dupa terminarea lucrului, acestea se pot depozita foarte convenabil, necesitand un spatiu minim. Aceasta masina de tuns iarba manuala se poate depozita vertical, lipit de perete.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Masina
Tip alimentare Manual
Tip roti Roti fata
Material roti Plastic
Suprafata lucru Sub 350 m²
Functii Easy Storage
Culoare Alb/Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Latime taiere 30 cm
Inaltime minima taiere 1.2 cm
Inaltime maxima taiere 4.4 cm
Numar lame 5

DIMENSIUNI

Greutate 6.1 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.