Mop Leifheit Easy Spray XL

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
164,12 lei
Pret 36 Rate Optimo: 6.02 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

4006501566904

Garantie: 36 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mop Leifheit Easy Spray XL de la Leifheit

Ideal pentru curatenia rapida. Pulverizati,  stergeti si gata, fara galeata,  fara efort. Pur si simplu apasati maneta de la capatul manerului si va pulveriza un jet de presiune constanta fina.

Spalatorul Podele Easy Spray XL este echipat cu un rezervor de 625 ml care poate fi umplut individual numai cu apa sau cu agent de curatare din comert.

Doar pulverizati si  stergeti,  fie ca petele de cafea, alimente pentru copii sau urme sunt sterse si ramane o podea perfecta si curatata rapid. Continutul este pulverizat prin duza de pulverizare special proiectata pentru un dozaj fin inaintea stergatorul pe podea, in timp ce rezerva  micro duo curata murdaria persistenta si absorbe apa .

Spalatorul Podele Easy Spray XL  dispune de mobilitate  de 360 ° si cu o  suprafata foarte mare de stergere cu o latime de 42 cm asigura stergere completa, cu cateva miscari de stergere si  totul devine curat, chiar si in jurul scaunelor si picioarelor mesei  cat si sub dulapurile de bucatarie sau canapea. Se poate folosi pe pardoseli ceramice, piatra, parchet  laminat, parchet cerat si garanteaza o dozare perfecta pentru curatare.

Inaltimea mopului: 130 cm



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Mop
Utilizare Interior
Material Plastic Metal
Tip coada Mop
Tip mop Plat
Culoare Alb/Albastru
Continut pachet 1 x Mop

DIMENSIUNI

Lungime 17 cm
Latime 11 cm
Capacitate 625 ml
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.