Apple TV, 4K, 64GB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Apple TV, 4K, 64GB de la Apple

Apple TV, 4K, 64GB

Televizorul este o parte importanta din viata noastra. Ne adunam in jurul lor pentru a viziona spectacole si evenimente importante. Cu toate acestea, cumva, experienta generala de televiziune a continuat sa stagneze. Pana acum. Totul incepe prin a recunoaste ca aplicatiile sunt viitorul televiziunii. HBO NOW, WatchESPN, Netflix, Hulu, iTunes - o multitudine de aplicatii.

Deci, am construit o noua fundatie in jurul acesti viziuni - un nou sistem de operare numit tvOS, metode inovatoare de conectare la ecranul tau si o utilizare inteligenta pentru a urmari emisiunile si canalele tale favorite. Acesta este noul Apple TV.

 

O experienta TV nemaiintalnita

Pana in prezent, gasirea unui film sau a unei emisiuni preferate a fost o povara. Noul Apple TV a fost proiectat pentru a usura activitatea de a vizualiza la TV ceea ce iti doresti. Pur si simplu cere de la Siri sa gaseasca ceva pentru tine. Ce stie sa faca Siri ? Teoretic, Siri iti permite sa realizezi prin comenzi vocale aproape tot ce poti face manual prin intermediul aplicatiilor. Este o experiienta ce te face sa te simti ca interactionezi practic cu ecranul, chiar daca este situata in cealalta parte a camerei.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Mediaplayer

PROCESOR

Model procesor ARM Cortex A8

MULTIMEDIA

Formate video MPEG4
Formate foto

GIF

JPEG

TIFF

Sistem audio Dolby Digital Plus
Caracteristici speciale 1080p upscaling

CONECTIVITATE

Conexiune retea Wi-Fi
Alte conexiuni Bluetooth

CARACTERISTICI GENERALE

Dimensiuni(W x D x H mm) 98 x 98 x 35 mm
Greutate(Kg) 0.425
Continut pachet

Manual de utilizare

Cablu de alimentare

Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Apple TV, 4K, 64GB

Rating general:
1
5
4
3
2
1 (1)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

marian - Scor: 1/5 | acum 4 ani
Apple TV, 4K, 64GB

Mult prea scump pentru cea ce stie sa faca. La sfert de pret gasim un player super decent cu mul mai multe facilitati si conectica.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.