Crucial Memorie laptop 16GB, DDR4, 3200MHz, CL22, 1.2v

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
192,20 lei
Pret 36 Rate Optimo: 7.05 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

5,00 / 2 reviews
Cod:

CT16G4SFRA32A

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Memorie laptop 16GB, DDR4, 3200MHz, CL22, 1.2v de la Crucial

Modul rapid si simplu de a imbunatati performanta laptopului dvs.

Exista un remediu simplu pentru un computer lent: mai multa memorie. Conceputa pentru a va ajuta sistemul sa functioneze mai rapid si mai usor, memoria Crucial® pentru laptop este una dintre cele mai simple si mai accesibile modalitati de a imbunatati performanta sistemului dvs. Incarcati programele mai repede. Cresteti capacitatea de reactie. Rulati cu usurinta aplicatii cu utilizare intensiva a datelor si cresteti capacitatile multitasking ale laptopului dumneavoastra.

 

Faceti ca totul pe computerul dumneavoastra sa fie mai rapid

Memoria este o componenta a computerului care permite accesul la date pe termen scurt. Deoarece operatiunile de moment ale sistemului dvs. se bazeaza pe accesul la date pe termen scurt - incarcarea aplicatiilor, navigarea pe internet sau editarea unei foi de calcul - viteza si cantitatea de memorie din sistem joaca un rol esential. Incarcati aplicatiile in cateva secunde prin cresterea vitezei memoriei si prin instalarea unei cantitati mai mari de memorie. 

   

Multitasking cu usurinta

Daca sunteti ca noi, va folositi computerul pentru a face o multime de lucruri in acelasi timp. Este posibil sa editati un document, in timp ce va uitati la fotografii si navigati pe internet. Acest lucru duce, in mod natural, la o problema de performanta: fiecare aplicatie pe care o rulati necesita memorie si concureaza pentru un fond limitat de resurse. Depasiti aceasta problema instaland module de mare densitate in fiecare slot de memorie pentru un multitasking fara intreruperi. 

   

Se instaleaza cu usurinta - nu sunt necesare cunostinte de utilizare a calculatorului

Cu doar o surubelnita, manualul de utilizare si cateva minute, puteti instala memoria, fara a fi nevoie de cunostinte de informatica.

   

Maximizati valoarea sistemului dvs.

La o fractiune din costul unui sistem nou, un upgrade de memorie este una dintre cele mai accesibile modalitati de a creste performanta. Obtineti mai mult de la laptopul dvs. oferindu-i resursele de care are nevoie pentru a performa.

   

Calitatea Micron® - un nivel mai ridicat de fiabilitate.

Ca marca a Micron, unul dintre cei mai mari producatori de memorii din lume, Crucial Desktop Memory este standardul pentru performante fiabile. De la tehnologia originala SDRAM si pana la DDR4, am proiectat tehnologiile de memorie care au alimentat computerele din intreaga lume timp de 40 de ani.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (GB)
      16
    • Tip memorie
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
    • Latenta CAS
      22 CL
    • Tensiune alimentare
      1.2 v
    • Altele
      Format SODIMM

Opiniile clientilor despre Crucial Memorie laptop 16GB, DDR4, 3200MHz, CL22, 1.2v

Rating general:
5
5 (2)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Horea - Scor: 5/5 | acum 8 luni
Crucial Memorie laptop 16GB, DDR4, 3200MHz, CL22, 1.2v

Produsul este exact de ceea ce aveam nevoie, livrare rapidă și sigură. Nu am întâmpinat probleme la instalare, deci totul a mers cum trebuie.

produs cumparat de la Badabum.ro.
Catalin Ilie - Scor: 5/5 | acum 10 luni
Crucial Memorie laptop 16GB, DDR4, 3200MHz, CL22, 1.2v

functioneaza cum trebuie

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.