A-Data Memorie USB UV131 64GB USB 3.0

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Memorie USB UV131 64GB USB 3.0 de la A-Data

Memorie USB ADATA UV131, 64GB, USB3.1, Gri
   
   
Construit cu un finisaj elegant crom-gri, unitatea flash USB UV131 este o afirmatie eleganta despre simplitate si durabilitate. Pentru cei care doresc o calitate superioara, acesta dispune de o carcasa rezistenta din aliaj de zinc, cu un design rafinat exterior si fara capac, care ofera cea mai mare profesionalism si usurinta in utilizare. Datorita stilului si portabilitatii sale, UV131 nu este doar o unitate flash USB, ci si un accesoriu de moda pentru viata de zi cu zi.
   
O privire simplista
Dispunand de un exterior elegant, de culoare gri-crom, din aliaj de zinc robust si o gaura pentru breloc inspirata de spoilerul unei masini de curse, unitatea Flash USB UV131 ADATA combina cele mai bune rezultate, cu aspect frumos si durabilitate pentru stocarea datelor personale.
   
Durabil si usor de folosit
Materialul din aliaj metalic de zinc este mai durabil si mai robust in ​​comparatie cu alte unitati flash de plastic. Luati unitatea USB UV131 peste tot pentru stocarea datelor dvs.
   
O gaura pentru breloc inspirata de masinile de curse
Cu un design fara capac si cu usurinta de utilizare, gaura pentru breloc face UV131 mai usor de transportat decat oricand.
   
Interfata SuperSpeed ​​USB 3.1
In timp ce UV131 de la ADATA este incarcat cu cea mai recenta interfata USB 3.1 super-rapida, este si compatibil si cu USB 2.0 pentru dispozitivele vechi. UV131 ofera acces rapid la datele dvs. in capacitatea de 64GB.
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (GB)
      64 GB

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.