KINGSTON Memorie USB 32GB USB 3.0 HYPERX FURY

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Memorie USB 32GB USB 3.0 HYPERX FURY de la KINGSTON

USB 32GB USB 3.0 HYPERX FURY speeds of 90MB/s read; 30MB/s write compatible with PS3™, PS4™ and Xbox 360®

Castiga in stil HyperX

 

 HyperX® FURY memorie USB Flash, dorita deopotriva de incepatori si profesionisti 

Cu designul sau indraznet si agresiv carcasa sa este in conformitate cu cele mai recente tendinte de stil. In mai multe culori si capacitati aspectul sau se claseaza deasupra concurentei si va permite sa iesisti in evidenta din multime si completeaza totodata cele mai noi PC-uri si console. 
Disponibil in capacitati intre 16GB-64GB, HyperX FURY ofera viteze de inalta performanta USB 3.0 de 90MB / s citire si 30 MB / s la scriere, la un pret avantajos. La fel ca toate produsele HyperX, este proiectat pentru a duce jocul la un nou nivel. Un nivel mai inalt.
 
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (GB)
      32 GB
    • Interfata

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.