USB flash drive Samsung MUF-64BE3/APC, BAR Plus

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
65,28 lei
Pret 36 Rate Optimo: 2.39 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

5,00 / 1 review
Cod:

MUF-64BE3/APC

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere USB flash drive Samsung MUF-64BE3/APC, BAR Plus de la Samsung

Viteza în stil

O abordare modernă a unui clasic. Urmatoarea generatie Bar Plus ridica unitatea flash intr-o esenta de zi cu zi, oferind viteze impresionante intr-un design impresionant. Se potriveste în mână, un minimalism pur care amestecă inteligent stilul, viteza si fiabilitatea.
 
Speed in Style
Move Files in a Flash
Mutati fisiere într-un flash

Ia-ti timp înapoi. Vitezele de citire rapide si convenabile de până la 300 MB / s¹ cu cel mai recent standard USB 3.1 vă oferă mai mult timp pentru a lucra, a juca, a viziona si a crea. Trimiteti un fisier video de 3 GB de 4K UHD din Bar Plus la PC în doar 10 secunde². ¹Pentru 300 MB / s pentru modelele de 256 / 128GB; Până la 200 MB / s pentru modelele 64 / 32GB. ²Minimul de 10 secunde pentru modelele de 256 / 128GB; Cel putin 14 secunde pentru modelele 64 / 32GB (testate cu combinatia de Asus Z370-G, Intel i7-8700K@3.70GHz, 8GB DDR4 si Windows 10 Enterprise 64bit).

Rugificare îmbunătătită

Atât robust cât este elegant. Corpul robust din metal păstrează datele dvs. în sigurantă si intacte, iar inelul cu cheie integrat previne pierderea accidentală sau pierderea accidentală. Bar Plus este combinatia ideală de design uimitor si durabilitate fără griji.
 


Rezistenta si incredere


Fisierele sunt în sigurantă, oriunde te duci. Pozitia de lider a Samsung în memoria flash face ca Bar Plus să aibă o experientă demnă de încredere pentru stocarea datelor dvs. valoroase. Functionează cu toate acestea cu o garnitură rezistentă la apă, protectie împotriva socurilor, rezistentă la temperatură, protectie împotriva magnetului si corp cu protectie împotriva radiatiilor X.
 
 
 
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (GB)
      64 GB
    • Interfata

Opiniile clientilor despre USB flash drive Samsung MUF-64BE3/APC, BAR Plus

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Pheno (Bucuresti) - Scor: 5/5 | acum 3 luni
USB flash drive Samsung MUF-64BE3/APC, BAR Plus

USB flash drive Samsung MUF-64BE3/APC, BAR Plus, a devenit partitia C: (conectat extern prin USB 3.0), iar cele doua SSD-uri Gen.4, 1TB, NVMe, M.2. de cate 1TB au devenit partitii secundare, D: si E:.

Nu am nimic de adaugat.

Fiindca am achizitionat doua USB flash drive Samsung, unul de 64 GB si celalalt de 128 GB, am aproximativ acelasi comentariu si la celalalt de 128 GB, fiindca le-am testat pe ambele pentru aceeasi aplicatie.

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.