A-Data Memorie RAM XPG LANCER RGB 16GB DDR5 5200MHz CL38

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Memorie RAM XPG LANCER RGB 16GB DDR5 5200MHz CL38 de la A-Data

Un nou punct de referinta in materie de viteza a memoriei pentru jocuri

XPG LANCER deschide era DDR5 pentru memoriile de gaming. Ajungand la frecvente de pana la 5200 MT/s, va va oferi o crestere majora a performantelor pentru jocuri si overclocking.

   

RGB in felul tau

Setati iluminarea RGB asa cum doriti. Alegeti dintre diferite efecte (static, respiratie si cometa) sau sincronizati luminile cu melodiile preferate prin intermediul modului Muzica. Toate acestea se pot face prin intermediul unui software de control RGB de la toate marile marci de placi de baza.  

   

Managementul energetic imbunatatit

XPG LANCER dispune de un circuit integrat de gestionare a energiei (PMIC) care imbunatateste stabilitatea sursei de alimentare. De asemenea, LANCER este mai eficient din punct de vedere energetic decat DDR4.

   

Stabilitate si fiabilitate

Cu ajutorul codului de corectie a erorilor (ECC) integrat in dispozitiv, acest modul poate corecta automat erorile in timp real pentru a asigura o stabilitate si o fiabilitate sporite.

   

Fabricat cu materiale de inalta calitate

Circuitele integrate de inalta calitate si PCB-urile asigura performante fara compromisuri si overclocking fiabil, ideale pentru jucatorii si overclockerii exigenti.

   

Overclocking facut usor

Datorita suportului pentru Intel XMP 3.0, puteti face overclocking cu usurinta, fara a fi nevoie sa intrati in BIOS. Nu este nevoie sa ajustati si sa reglati in mod repetat si fin parametrii de overclocking.

GENERAL

Tip memorie DDR5
Capacitate 16 GB
Frecventa (MHz) 5200
Module Single channel

ALTELE

Latenta CL38
Radiator Da
Voltaj 1.25 V
Altele Iluminare RGB
Vezi mai mult

  • General
    • Tip
    • Capacitate (GB)
      16
    • Frecventa (MHz)
    • Latenta CAS
      38
    • Radiator
      Da
    • Tensiune alimentare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.