G.SKILL Memorie Aegis DDR4 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 1.35V XMP 2.0

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
183,45 lei
Pret 36 Rate Optimo: 6.72 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

F4-3200C16D-16GIS

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Memorie Aegis DDR4 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 1.35V XMP 2.0 de la G.SKILL

Solutia ideala pentru PC-urile de gaming

Denumit dupa scutul puternic al zeilor greci, Aegis simbolizeaza puterea si taria. Aceasta noua aditie de memorie DDR4 la familia de memorii pentru jocuri AEGIS este conceputa pentru performante imbunatatite si stabilitate ridicata pe cele mai noi sisteme de jocuri pentru PC. Ofera sporul de performanta de calitate pe care il merita echipamentul tau de gaming, indiferent de joc. Fie ca este vorba de FPS, RTS, MOBA sau MMORPG, lasati memoria AEGIS Gaming DDR4 sa fie punctul forte al arsenalului dvs. de jocuri!

Conceput pentru jucatori

Disponibila de la o viteza de pornire standard de DDR4-2133MHz, ofera un impuls performantei sistemului dvs. prin cresterea numarului de transferuri pe secunda. Noua memorie DDR4 este compatibila cu cele mai recente procesoare Intel® Core™ din generatia a 6-a, cu tehnologie hardware de ultima generatie, pentru a asigura jocuri fluide pentru cele mai noi jocuri.

   

Construit pentru calitate

Construita cu circuite integrate selectate manual de cea mai inalta calitate si testata prin procesul riguros de validare G.SKILL pe toate marcile majore de placi de baza performante, memoria AEGIS Gaming DDR4 este proiectata pentru cea mai buna compatibilitate si stabilitate cea mai larga selectie de placi de baza.

 

Beneficii

Putere eficienta

Proiectat cu o tensiune scazuta de 1,2V~1,35V la standardul DDR4, aceasta reduce cu 20% necesarul de tensiune de memorie fata de kiturile de memorie DDR3! Acum, sistemul dvs. poate functiona si mai rapid fara a deveni un aparat de incalzire costisitor.

GENERAL

Tip memorie DDR4
Capacitate 16 GB
Frecventa (MHz) 3200
Module Dual channel

ALTELE

Latenta CL16
Radiator Nu
Voltaj 1.35 V
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.