G.SKILL Memorie RipjawsV Black 16GB DDR4 4400MHz CL17 Dual Channel Kit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Memorie RipjawsV Black 16GB DDR4 4400MHz CL17 Dual Channel Kit de la G.SKILL

Simtiti adrenalina lui Ripjaws V

Fiind cea mai recenta completare a familiei clasice Ripjaws, seria Ripjaws V este cea mai noua memorie DDR4 proiectata pentru o compatibilitate maxima si performante de ultima generatie cu cele mai recente procesoare Intel® Core™. Construita cu cele mai bune componente, testata in cele mai riguroase conditii, Ripjaws V este alegerea perfecta pentru construirea unui nou sistem performant sau pentru un simplu upgrade de memorie.

Viteza de transfer foarte rapida

Disponibila intr-o gama larga de optiuni de frecventa, de la DDR4-2133 MHz standard la o frecventa uimitoare de DDR4-4000 MHz, Ripjaws V va permite sa va bucurati de o experienta informatica mai rapida pentru jocuri, editare video si de imagini, redare si procesare de date.

   

Testate riguros pentru compatibilitate si fiabilitate

Fiecare kit de memorie Ripjaws V DDR4 este testat prin procesul riguros de validare G.SKILL pe toate marcile majore de placi de baza performante pentru a asigura cea mai buna fiabilitate si compatibilitate din clasa sa pe cea mai larga selectie de placi de baza.

   

42mm Inaltimea modulului

Continuand traditia compatibilitatii cu racitoarele CPU de pe piata secundara, Ripjaws V este proiectat cu o inaltime a modulului de 42 mm, potrivita pentru majoritatea radiatoarelor CPU supradimensionate.

   

Pana la 128 GB de capacitate ultra mare

Ripjaws V ofera diverse configuratii de capacitate, nu numai cu module de 4GB si 8GB, ci si cu capacitati ultra-inalte de 16GB pentru pana la 128GB (16GBx8). Posibilitatile sunt infinite!

Beneficii

Putere eficienta

Proiectat cu o tensiune scazuta de 1,2V~1,35V la standardul DDR4, aceasta reduce cu 20% necesarul de tensiune de memorie fata de kiturile de memorie DDR3! Acum, sistemul dvs. poate functiona si mai rapid fara a deveni un aparat de incalzire costisitor.

   

Suport XMP 2.0

Doar setati si plecati. Programat cu cele mai recente profiluri Intel XMP 2.0, singurul lucru care va desparte de performanta extrema este o simpla setare.

 

Nota: Daca este utilizat cu procesoare Intel Core non-K din a 11-a generatie, frecventa memoriei va fi limitata la DDR4-4266. Frecventa si stabilitatea XMP nominala depind de capacitatea MB si CPU.

GENERAL

Tip memorie DDR4
Capacitate 16 GB
Frecventa (MHz) 4400
Module Dual channel

ALTELE

Latenta CL17
Radiator Da
Voltaj 1.5 V
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.