G.SKILL Memorie Trident Z Neo (pentru AMD) DDR4 16GB (2x8GB) 3600MHz CL16 1.35V XMP 2.0

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
386,28 lei
Pret 36 Rate Optimo: 14.16 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

F4-3600C16D-16GTZNC

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Memorie Trident Z Neo (pentru AMD) DDR4 16GB (2x8GB) 3600MHz CL16 1.35V XMP 2.0 de la G.SKILL

Proiectat si optimizat pentru compatibilitate deplina cu cele mai recente platforme AMD Ryzen, Trident Z Neo aduce performante de memorie de neegalat si iluminare RGB vibranta pentru orice PC de jocuri sau statie de lucru cu cele mai recente procesoare AMD Ryzen si placi de baza AMD DDR4.

 

Performanta DDR4 optimizata pentru AMD Ryzen

Proiectat pentru performanta memoriei cu cele mai recente platforme AMD Ryzen, Trident Z Neo este optimizat pentru a debloca intregul potential al platformei AMD la viteza maxima.

Design cu doua tonuri

Proiectat cu un contrast de aluminiu negru periat si argintiu acoperit cu pulbere, radiatorul Trident Z Neo dual-toned adauga putere si indrazneala la urmatoarea ta constructie de generatie.

Margine zimtata eleganta

Inspirat de dungile de curse ale masinilor sport si ale supercarurilor, Trident Z Neo are o margine bizotata de-a lungul partii superioare a designului cu trei aripioare cu inclinatie asimetrica, pentru a obtine un aspect elegant si curat.

Performanta puternica cu overclock

Realizat cu circuite integrate de memorie verificate manual si PCB-uri personalizate cu 10 straturi, fiecare modul este facut pentru a mentine cea mai buna integritate a semnalului pentru a obtine performante rapide de overclocking.

Compatibilitatea platformei

Testate pe o gama larga de placi de baza conform unor standarde stricte de calitate, kiturile de memorie Trident Z Neo sunt construite pentru fiabilitate, stabilitate si compatibilitate.

   

Luminati-l cu software-ul RGB

Controlati si personalizati complet iluminarea RGB cu 8 zone prin intermediul software-ului de control al iluminarii Trident Z care poate fi descarcat.

   

Suport profil OC

Fie ca este vorba de DOCP sau A-XMP, doar setati si porniti. Programat cu profiluri OC optimizate, singurul lucru care se interpune intre tine si performante impresionante este o simpla setare.

GENERAL

Tip memorie DDR4
Capacitate 16 GB
Frecventa (MHz) 3600
Module Dual channel

ALTELE

Latenta CL16
Radiator Da
Voltaj 1.35 V
Altele Suport profil OC
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.