TEAM GROUP T-Force Vulcan Z - DDR4 - 8 GB - DIMM 288-pin - unbuffered

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
107,31 lei
Pret 36 Rate Optimo: 3.93 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TLZRD48G3600HC18J01

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere T-Force Vulcan Z - DDR4 - 8 GB - DIMM 288-pin - unbuffered de la TEAM GROUP

Unknown Image

DDR4

Standard de memorie , care permite de a utiliza o tensiune de 1.2 V . Datorita acestui fapt a reusit sa obtina reducerea consumului de energie cu 20% comparativ cu DDR3 si latime de banda mai mare. In plus, utilizatorii se pot astepta la o functie de control ciclic redundant si detectarea de erori aleatorii. Memoria DDR4 trebuie sa ajunga oameni de asteptare pentru o eficienta maxima si de mare de economisire a energiei. Printre ei vor fi jucatorii, precum si utilizatorii de software profesional de prelucrare grafica.

Unknown Image

Capacitate de stocare de 8 GB

Memorie RAM capacitate de 8 GB va oferi un confort ridicat de utilizare in mai multe utilizari. Aceasta este o oferta excelenta pentru cei care in fiecare zi folosesc software-ul modern, asa cum un computer cu succes pentru a efectua mai multe operatii in acelasi timp. Fericiti vor fi, de asemenea, jucatorii. O astfel de resursa de memorie va va permite sa joace in mai multe jocuri moderne. In plus, sistemul va lucra rapid si eficient, care poate fi de nepretuit atunci cand munca de birou, in cazul in care eficienta are prioritate.

Unknown Image

Single modulul

Un os de RAM, decizia care va fi rafinat in configurare, conceput pentru o varietate de sarcini. O gama larga va permite sa perfect de a alege modul de preferintele personale. Mai putin capacitatea de stocare va fi o optiune ieftin, care va gasi aplicarea in munca de birou. In timp ce jucatorii si utilizatorii de programe profesionale pentru prelucrare grafica, cu siguranta, isi vor manifesta interesul pentru o mai mare resursa. Daca, dupa un timp, computerul va incetini, va fi posibilitatea de a extinde memoria RAM.

 
Unknown Image

Tensiune De 1,35 V

Selectarea de memorie RAM cu tensiune corespunzatoare-este unul dintre factorii importanti care asigura functionarea stabila a computerului. Pentru a face rost de compatibile solutie, va rugam sa verificati lista suportate de module de memorie de pe placa de baza. Memorie RAM cu tensiunea de 1.35 V este cel mai des DDR4, dar intr-o propozitie nu este suficient, de asemenea, oasele DDR3L, destinate punte de laptop-uri. Chei blocuri vor asigura o inalta eficienta energetica, care ar putea fi crucial in utilizarea frecventa a computerului.

Unknown Image

Radiator

Dreptul de racire a componentelor se va face astfel incat sa va puteti bucura de mai mult de locul lor de munca. Merita, deci, de a face rost de o memorie RAM cu radiator. Aceasta carcasa de metal, care asigura o disipare de caldura si de protectie a modulului impotriva supraincalzirii excesive. Acest design poate dovedi a fi foarte util, atunci cand memoria functioneaza la temperaturi foarte ridicate. Sa se bucure de confortabil si fara probleme de functionare a utilajului trebuie sa asigure racirea celorlalte elemente de configurare si circulatia caldurii in interiorul carcasei.

 
Unknown Image

Conector UDIMM

UDIMM tip de conector de memorie RAM , care de multe ori ne putem gasi pe placa de baza. Un slot special pentru a instala memorie de alimentare. Acest lucru inseamna ca accesul la el poate obtine direct prin intermediul controller de memorie in computer. Atunci cand, in timpul de lucru, pe ecran se afiseaza o cerere de citire sau scriere, ca controlerul utilizeaza modulul de memorie RAM si scrie pe el informatia, sau le citeste. Inainte de a cumpara, va rugam sa consultati caracteristicile tehnice ale placii de baza pentru a vedea ce tip de cip de memorie, puteti instala.

Unknown Image

Frecventa de 3600 Mhz

Frecventa de lucru a memoriei RAM afecteaza performanta echipamentului. Dupa module de frecventa la nivel de 3600 Mhz , cu siguranta, vor fi atrasi de jucatori, pentru care confortul si placerea reprezinta o prioritate. Poate, asa ca nu conta pe buna animatie fara nici un fel de probleme tehnice. Cat de multumit sunt si utilizatori care se ocupa de montarea video sau de prelucrare grafica. Desigur, memorie - aceasta este doar una din mai multe componente importante. De asemenea, trebuie sa aiba grija de high-end de procesor sau placa video.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.