Masa de calcat Leifheit Air Bord M Compact Express

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masa de calcat Leifheit Air Bord M Compact Express de la Leifheit

Masa de calcat Leifheit Air Bord M Compact Express, 120 x 38 cm
   
Foarte usoara si  stabila cu suprafata de calcare de 120 x 38 cm si perfecta  pentru utilizarea unei statii  de calcat cu  abur.
   
Leifheit Air Bord M Compact Express este mai usoara decat orice masa de calcat din metal expandat este absolut stabila si robusta cu o husa din bumbac  perforat.
   
Acesta poate fi reglat pana la o inaltime de 95 cm si ajustata pentru a se potrivi la orice dimensiune si inaltimea de lucru.
Dispune de suportul pentru  umerase si suport pentru cablul statiei de calcat. Suportul statiei de calcat are  26 x 37 cm, este din metal si sustine o greutate de 7.5 kg.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.