Leifheit Masa de calcat Air Board XL Ergo Plus, 140 x 38 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masa de calcat Air Board XL Ergo Plus, 140 x 38 cm de la Leifheit

Masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus are suprafata de calcat extra mare si ultra-usoara, husa cu efectul de calcare pe doua parti, precum si suport stabil, care ofera loc suficient pentru a va putea intinde picioarele chiar si atunci cand stati pe scaun.

Masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus ofera confort la nivel de lux pana la cel mai mic detaliu.

Masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus are suprafata de calcat fabricata dintr-un plastic special ultra-usor, care transforma calcatul intr-o activitate extrem de usoara fata de orice masa de calcat, din categoria sa, cu baza de metal, in ciuda suprafetei sale XL de calcat de 140 x 38 cm.

Husa speciala cu tehnologia Thermo-Reflect reflecta aburul si caldura emise de fierul de calcat, in loc sa le lase sa „scape”.

Efectul de calcare pe doua parti generat in acest mod calca rufele atat de sus, cat si de jos, simultan. Astfel economisiti pana la o treime din timpul de calcat, iar rufele vor fi vizibil mai netede.

Confortul la calcat este asigurat si de o forma speciala pentru calcarea perfecta a umerilor de la camasi si bluze.

Suprafata speciala de calcat sta fixata pe un suport de 35 mm, care ofera mult spatiu pentru a va putea intinde picioarele, chiar si atunci cand stati pe scaun.

La acest avantaj se adauga si ajustarea in trepte a inaltimii pana la 98 cm, care permite lucrul intr-o pozitie care va protejeaza si spatele.

De asemenea, masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus este dotata cu un suport mobil pentru fierul de calcat, ideala atat pentru dreptaci, cat si pentru stangaci.

Masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus este dotata si cu o priza si un suport pentru cablu, pentru a putea calca fara a mai fi deranjati de firul de alimentare.

Datorita tehnologiei Thermo-Reflect aceasta masa este perfecta pentru utilizarea alaturi de fiarele de calcat si statiile de calcat din comert.

        

Date tehnice

Colectia Air Board
Dimensiuni 140 x 38 cm
Tip Produs Masa de calcat
Marime XL
Husa Cu Functii Speciale Tehnologie Thermo Reflect
Inaltime Ajustabila Maxima (Cm) 98
Suport Pentru Fier De Calcat Mobil cu suport de cablu si priza
Dimensiuni Masa De Calcat Pliata153 x 49 x 11 cm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.