Leifheit Masa de calcat Air Board Express M Solid, Palm Leaves, 120 x 38 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
411,38 lei
Pret 36 Rate Optimo: 15.08 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

72697

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masa de calcat Air Board Express M Solid, Palm Leaves, 120 x 38 cm de la Leifheit

Masa de calcat Leifheit Air Board Express M Solid Palm Leaves 120 x 38 cm este moderna, usoara si compacta, dotata cu husa speciala detasabila, din bumbac perforat, cu imprimeu frunze de palmier. Husa speciala avantajeaza calcarea rapida si alunecarea lina a fierului sau statiei de calcat. Asadar, rufele pot fi calcate cu usurinta, in timp ce cutele persistente vor fi rapid indepartate.

Efectul de calcare generat reduce timpul si imbunatateste rezultatele de calcare. De asemenea, masa de calcat Leifheit Air Board Express M Solid Palm Leaves este dotata cu o suprafata de calcat de 120 x 38 cm, fabricata dintr-un plastic special, ultra-usor, precum si cu picioare reglabile, ce asigura stabilitate.

Masa de calcat este stabila si dispune de un sistem ergonomic cu trepte de ajustare prin care puteti regla inaltimea dorita, pana la 100 cm. Aceasta este dotata atat cu suport solid pentru fierul de calcat, cat si cu suport pentru umerase.

Datorita dimensiunilor compacte, masa de calcat se poate plia cu usurinta pentru transport sau depozitare.


Detalii produs

Dimensiuni: 120 x 38 cm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.