Blender AENO ATB0002, 1.75l, 800W, 1 treapta viteza, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
525,05 lei
Pret 36 Rate Optimo: 19.25 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ATB0002

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Blender AENO ATB0002, 1.75l, 800W, 1 treapta viteza, Alb de la AENO

Modul de gatit

Blenderul va permite nu numai sa macinati, ci si sa gatiti diverse feluri de mancare ca intr-o cratita obisnuita. Pur si simplu puneti mancarea inauntru, setati modul dorit, apasati butonul Start si asteptati pana cand este gata. Niciodata nu a fost atat de usor sa faci o supa crema sau un terci.

Bol de sticla de 1.75l

Sticla rezistenta la caldura nu emite substante nocive in timpul prepararii mancarurilor reci sau calde. Volumul mare va permite intregii familii sa se bucure de mancaruri sanatoase si gustoase pentru o perioada lunga de timp.

8 cutite din otel inoxidabil

Conceput pentru a macina temeinic chiar si cele mai dure produse la viteze mari de pana la 35.000 rpm. Cutitele au, de asemenea, dinti speciali care servesc drept zdrobitori de gheata.

Compartiment pentru produse suplimentare

Datorita unei gauri speciale in capacul superior al blenderului, puteti adauga produse fara a fi nevoie sa opriti functionarea acestuia.

Cum functioneaza?

Controale intuitive: Comenzile tactile convenabile, in cateva clicuri, vor lansa modul dorit. Afisajul retroiluminat va afisa informatii despre programul automat selectat, temperatura si timpul ramas pana la sfarsitul programului.

Cronometru de pornire intarziata: Umpleti in prealabil bolul blenderului cu alimente, selectati programul de gatit dorit si apoi timpul cu care doriti sa intarziati inceperea programului.

Mod de autocuratare: Face mult mai usoara curatarea bolului dupa utilizare. Trebuie doar sa adaugati 500 ml de apa, putina solutie de curatare si sa selectati modul de autocuratare.

Caracteristici generale

Tip produs Blender
Trepte de viteza 1
Compatibilitate accesorii masina de spalat vase Da
Capacitate vas (l) 1.75
Material vas Sticla
Functii Pasare, Zdrobire gheata, Soup maker
Material Metal; Plastic
Continut pachet Blender
Alte detalii 6 programe automate

Caracteristici tehnice

Putere (W) 800
Tensiune (V) 220 -240
Nivel zgomot (dB) 92
Lungime cablu (m) 1.2

Altele

Culoare Alb
Dimensiuni (L x A x I cm) 20 x 23 x 42
Greutate (Kg) 4.6

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.