Blender BEKO TBN7802X , putere 800 W, functia Pulse, 1,5L

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Mixere si blendere

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Blender BEKO TBN7802X , putere 800 W, functia Pulse, 1,5L de la Beko

Blenderul Beko TBN7802X poate fi noul tau ajutor in bucatarie. Functia Turbo si cele 4 trepte de viteza se adapteaza la pregatirea tuturor retetelor preferate. Componentele si accesoriile sunt detasabile si sigure pentru a fi puse in masina de spalat vase.

 

 

Functie zdrobire gheata

Cu ajutorul cutitelor Star Blade ce permit zdrobirea cuburilor de gheata poti avea o vara racoritoare printr-o singura atingere a butonului Pulse.

4 cutite Star Blade

Cele 4 cutite Star Blade, din otel inoxidabil, au o forma speciala, sunt foarte ascutite si potrivite pentru tocarea si amestecarea ingredientelor preferate. Preparatele obtinute sunt mult mai omogene datorita preciziei de taiere iar rezultate sunt excelente.

Functia Pulse

Functia Pulse si cele 4 trepte de viteza variabile se adapteaza pentru prepararea fiecarui preparat preferat. Cu ajutorul treptelor de viteza poti regla intensitatea minima pentru ingredientele mai usoare, iar cu ajutorul intensitatii maxime poti toca ingredientele mai dure.

Vas de sticla

Blenderul asigura o mixare sigura a bauturilor reci dar si a supelor fierbinti in vasul de sticla cu capacitatea de 1,5 litri. In plus, componentele blenderului sunt detasabile si sigure pentru curatarea in masina de spalat vase. 

 Functii si caracteristici

Putere (W):                
Voltaj (V):                  
Frecventa (Hz):          
Functie Pulse:            
Capacitate vas (l):      
800
220-240
50
Da
1.5

 

 
 


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.