Mixer cu bol MPM MMR-21Z, rotativ, 400W, 3.5l, 5 trepte de viteza, functie TURBO, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
201,31 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 202,50 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 7.42 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MMR-21Z

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mixer cu bol MPM MMR-21Z, rotativ, 400W, 3.5l, 5 trepte de viteza, functie TURBO, alb de la MPM

Mixerul cu bol rotativ MMR-21Z este un suport profesional in bucatarie. Puterea mare, agitatoarele inlocuibile si o baza stabila asigura un confort sporit de utilizare. Mixerul MMR- 21Z cu bol rotativ din otel inoxidabil va face toata munca grea pentru noi.

 

Mixerul cu bol rotativ MMR-21Z are o putere de 400W. Poate face fata celor mai dificile sarcini fara efort. Are un control al vitezei in 5 trepte si o functie TURBO. Alegem setarile preferate folosind un buton ergonomic situat in maner. O singura miscare a degetului este suficienta pentru a reduce sau a creste viteza.

 

MMR-21Z are doua perechi de mixere – batatoare si carlig pentru framantarea aluatului. Forma lor este adaptata la lucru eficient si potrivita in mod corespunzator cu forma bolului. Vasul in sine, datorita capacitatii sale mari (3,5 l) iti permite sa pregatesti portii mai mari pentru intreaga familie.

 

Mixerul cu bol rotativ MMR-21Z este usor de pastrat curat. Vasul, agitatoarele si chiar baza pot fi spalate in masina de spalat. Vasul si agitatoarele sunt fabricate din otel inoxidabil de inalta calitate.

 

Modelul MMR-21Z ofera nu numai confort, ci si siguranta in utilizare. Are protectie impotriva indepartarii accidentale a agitatoarelor in timpul functionarii, buton care elibereaza agitatoarele, iar designul sau impiedica scoaterea vasului in timpul baterii sau framantarii.

Functii:

Vas rotativ din otel inoxidabil cu o capacitate de 3,5 l;

Controlul vitezei in 5 trepte + functie TURBO;

Butonul de eliberare al accesoriilor;

Protectie impotriva indepartarii accidentale a agitatoarelor in timpul functionarii;

Echipamente:

Batere mixere pentru baterea spumei;

Malaxoare tip carlig pentru framantarea aluatului;

Caracteristici tehnice:

Alimentare: 220-240V 50 / 60Hz;

Putere: 400 W.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.