Mixere Philips

Mixere Philips cu preturi cuprinse intre 125 lei si 444 lei

Badabum.ro are preturi promotionale la toata gama de Mixere marca Philips si o multime de alte oferte. Mixere produse de Philips la cele mai ieftine preturi de pe piata! Convinge-te de preturile mici la produsele Philips si de ofertele Badabum.ro la toata gama de Mixere. Oferta magazinului online Badabum.ro cuprinde Mixere Philips, toate la preturi ieftine. In categoria Mixere sunt disponibile produse ieftine marca Philips. Cel mai bun pret la Mixere Philips, doar online la magazinul Badabum.ro!

De ce sa alegi mixerele si blenderele Philips

In bucataria oricarei gospodine desavarsite sunt nelipsite mixerele sau blenderele, si chiar daca nu te pasioneaza prea mult gatitul, un blender bun e extrem de util pentru prepararea de supe creme sau smoothie-uri delicioase si sanatoase. Iar la capitolul de mixere si blendere, Philips ofera functii complexe si diverse accesorii care te vor ajuta sa pregatesti de la cele mai simple bauturi pana la cele mai complexe. Daca vorbim despre un blender Philips, cateva dintre specificatiile de care sa tii cont ar fi puterea motorului (W), numarul de rpm, functiile speciale sau accesoriile incluse.

In magazinul nostru online poti gasi blendere Philips cu o putere de pana la 1400W, tehnologie de procesare ProBlend 3D sau display LCD astfel incat sa selectezi cu usurinta viteza de procesare si alte specificatii. Majoritatea au incluse si recipiente suplimentare astfel incat sa poti lua bauturile tale preferate cu tine oriunde mergi. Mai mult decat atat, anumite blendere Philips beneficiaza de functia de zdrobire gheata, atat de binevenita mai ales pe timp de vara. In ceea ce priveste mixerele Philips, pe Badabum.ro ai la dispozitie mixere de mana sau cu bol. Orice varianta ai alege, te poti bucura de pana la 5 trepte de viteza, functie turbo, usurinta de manevrare si accesorii suplimentare precum cana, tocator sau tel. Descopera ofertele noastre la mixere si blendere Philips si bucura-te de un pret mic si beneficii mari.