Philips Mixer vertical Avance Collection ProMix HR1672/90, 800 W, Speed Touch + functie Turbo, bol 0.7 l, tocator XL 1 l, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mixer vertical Avance Collection ProMix HR1672/90, 800 W, Speed Touch + functie Turbo, bol 0.7 l, tocator XL 1 l, negru de la Philips

Prepara o varietate de alimente cu SpeedTouch

Circulaţie optimă a alimentelor şi performanţă de amestecare

Circulatie optima a alimentelor si performanta de amestecare

Creata impreuna cu prestigioasa Universitate din Stuttgart, Philips ProMix este o tehnologie unica, avansata, care utilizeaza o forma triunghiulara specifica pentru a crea un flux optim al alimentelor si o performanta maxima, pentru o amestecare mai rapida si mai consecventa.

Motor puternic de 800 W, pentru rezultate excelente de amestecare

Motor puternic si fiabil de 800 W, care poate actiona o gama variata de accesorii, pentru a permite procesarea aproape oricarui ingredient si pentru a asigura rezultate excelente in timpul prepararii alimentelor.

Motor puternic de 800 W, pentru rezultate excelente de amestecare
Tehnologie SpeedTouch pentru a seta intuitiv viteza corectă

Tehnologie SpeedTouch pentru a seta intuitiv viteza corecta

Setare intuitiva a vitezei variabile si a amplificarii turbo cu un singur buton, care iti ofera mai multa putere in timpul stoarcerii. Porneste lent pentru a impiedica stropirea si creste viteza lin, pana cand ajungi la viteza necesara pentru fiecare aplicatie si pentru orice tip de ingredient. Prepara-ti toate retetele preferate prin atingerea unui buton.

Lame cu invelis de titan: de 6 ori mai dure decat otelul

Invelisul din titan (TiN) face cutitul de sase ori mai dur decat un cutit obisnuit din otel inoxidabil si asigura o performanta excelenta indelungata. Acesta este combinat cu forma optimizata a cutitului si cu forma unica, triangulara ProMix a barei, pentru rezultate excelente de amestecare. Cutitul este sigur pentru alimente.

Lame cu înveliş de titan: de 6 ori mai dure decât oţelul
Apărătoare lamă, împotriva stropirii, cu formă specială de val

Aparatoare lama, impotriva stropirii, cu forma speciala de val

Forma speciala de val din partea inferioara a barei de amestecare a mixerului de mana garanteaza lipsa stropirii sau murdaririi in timpul amestecarii.

Tocator XL pentru a toca ceapa, carne, nuci, branza, ciocolata

Cu accesoriul tocator XL (1000 ml) al mixerului de mana Philips poti taia cantitati mari de carne, plante aromatice, nuci, branza, ciocolata si ceapa in cateva secunde.

Tocător XL pentru a toca ceapă, carne, nuci, brânză, ciocolată
Accesoriu tel pentru frişcă, maioneză şi multe altele

Accesoriu tel pentru frisca, maioneza si multe altele

Accesoriu tel unic pentru mixerul de mana Philips, pentru frisca, maioneza, compozitie clatite si multe altele. Face mixerul de mana multifunctional si versatil.

Maner conceput ergonomic, pentru o manevrare sigura si usoara

Maner ergonomic moale, conceput sa ofere o prindere fixa si sigura, care permite mentinerea si manevrarea usoara a mixerului de mana in timpul utilizarii.

Mâner conceput ergonomic, pentru o manevrare sigură şi uşoară

Eliberare cu un sigur buton pentru o asamblare uşoară

Eliberare cu un sigur buton pentru o asamblare usoara

Atasare sau desprindere simpla, rapida si usoara a barei pentru amestecare si a tuturor accesoriilor, cu utilizarea unui singur deget.

Bol ProMix 1 l pentru amestecare, batere si combinare optime

Un bol triunghiular de 1 l este livrat impreuna cu mixerul de mana. Bolul mixerului de mana este prevazut cu o scurgere ergonomica si cu masuri. Forma unica triunghiulara a bolului ofera posibilitatea de a fi usor de tinut in mana si creeaza un vartej care trage ingredientele catre fundul bolului unde este grilajul barei pentru blender ProMix, pentru amestecare, batere si combinare optime.

Bol ProMix 1 l pentru amestecare, batere și combinare optime

 

Accesorii


Inclus Tel,Tocator XL cu 2 lame,Cana
Specificatii generale
Caracteristicile produsului Ax detasabil,Lavabil in masina de spalat vase,Functie Turbo,Viteze variabile

Durabilitate


Ambalaj > 90% materiale reciclate
Manual de utilizare 100% hartie reciclata

 

Specificatii tehnice


Tocator de capacitate XL 1000 ml
Lungime cablu 1,2 m
Frecventa 50/60 Hz
Alimentare 800 W
Tensiune 220-240 V
Capacitate bol 1 l
Culoare Negru
Materialul accesoriilor SAN, plastic
Material bara Metalic
Material lama Titan
Material corp principal Plastic ABS

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.