Philips Mixer vertical Avance Collection ProMix HR1646/00, 700 W, Speed Touch + functie Turbo, bol 1.2 l, tocator 0.3 l, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mixer vertical Avance Collection ProMix HR1646/00, 700 W, Speed Touch + functie Turbo, bol 1.2 l, tocator 0.3 l, alb de la Philips

 

Forma triunghiulara pentru flux si performanta optime

Tehnologia ProMix a mixerului de mana Philips a fost dezvoltata impreuna cu prestigioasa universitate din Stuttgart. Aceasta este o tehnologie avansata pentru o amestecare mai consecventa si mai rapida. Tehnologia de amestecare unica ProMix de la Philips utilizeaza o forma triunghiulara pentru a crea un flux optim si ofera o performanta maxima pentru supe si piureuri fine.

 

Cu SpeedTouch controlati viteze variabile in mod intuitiv

Acest mixer de mana Philips dispune de SpeedTouch cu setari variabile si o functie turbo intr-un singur buton. Controlati mixerul de mana intr-un mod intuitiv, cu varfurile degetelor: cu cat strangeti mai tare, cu atat obtineti o putere mai mare. Va ajuta sa porniti lent, fara a stropi, si sa cresteti viteza in mod uniform pana cand ajungeti la setarea de viteza preferata. Cu setarile de viteze variabile si o functie turbo, beneficiati de o gama completa de viteze disponibile pentru orice tip de ingredient, obtinand consistenta preferata sau cele mai fine rezultate de amestecare.

 

Aparatoare lama, impotriva stropirii, cu forma speciala de val

Forma speciala de val din partea inferioara a barei de amestecare a mixerului de mana garanteaza lipsa stropirii sau murdaririi in timpul amestecarii.

 

Maner conceput ergonomic, pentru o manevrare sigura si usoara

Acest mixer de mana Philips are un maner ergonomic moale, conceput sa ofere o prindere fixa si sigura, si care ajuta la manevrarea mixerului de mana in timpul utilizarii.

 

Un singur buton de eliberare pentru accesorii

Mixerul de mana Philips are un singur buton de eliberare, care simplifica atasarea sau desprinderea barei de amestecare sau a altor accesorii pentru mixerul de mana. Usor de utilizat cu un singur deget.

 

Accesoriu mixer cu doua palete pentru mixerul de mana Philips

Acest accesoriu pentru mixer sau tel dublu pentru mixerul de mana Philips are 2 palete sau teluri. Poate pregati chiar si aluatul pentru prajituri. Accesoriul pentru mixer va ajuta sa amestecati si sa bateti cantitati mai mari, mai rapid si cu un volum mai mare decat cu telul unic sau cu mana. Puteti pregati aluat pentru prajituri, pandispan, briose, frisca, oua si multe altele.

 

Tocator pentru plante aromatice, nuci, branza, ciocolata si ceapa

Cu ajutorului accesoriului tocator compact (300 ml) al acestui mixer de mana de la Philips puteti toca carne, plante aromatice, nuci, branza, ciocolata si ceapa in cateva secunde.

 

Cutit din otel inoxidabil calit

Acest mixer de mana Philips are un cutit din otel inoxidabil calit. Forma cutitului este optimizata pentru a da cele mai bune rezultate de amestecare impreuna cu bara triunghiulara de amestecare a mixerului de mana ProMix. Cutitul este sigur pentru alimente si rezistent la coroziune.

 

Bol de 1200 ml pentru amestecare, batere si combinare

Impreuna cu mixerul de mana este inclus si un bol de 1200 ml, pentru amestecare, batere, combinare. Bolul pentru mixerul de mana este prevazut cu o scurgere ergonomica, cu un maner si cu masuri.

 

Accesorii

Cana: 1200 ml

Tocator: Tocator compact

Accesoriu pentru mixer cu tel dublu: Da

Specificatii generale

Ax detasabil: Cu 1 buton

Setare de viteza: Variabila (inclusiv turbo)

Functie Turbo: Da

SpeedTouch: Da

Lavabil in masina de spalat vase: Da

Garantie

Garantie internationala 2 ani: Da

Specificatii de design

Culori: Alb

Material bara: Metalic

Material carcasa: Plastic ABS

Material bol: SAN

Material lama": Otel inox

Material zona maner: TPE (cauciuc)

Specificatii tehnice

Lungime cablu: 1,2 m

Frecventa: 50/60 Hz

Alimentare: 700 W

Tensiune: 220-240 V

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.