Mixer de mana Tefal Prep'Mix HT462138, 500W, 5 viteze, Turbo, 2 accesorii pentru aluat, 2 teluri, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mixer de mana Tefal Prep'Mix HT462138, 500W, 5 viteze, Turbo, 2 accesorii pentru aluat, 2 teluri, alb de la Tefal

Partenerul tau esential in bucatarie

Proiectat special pentru a-ti usura munca in bucatarie si a te ajuta cu orice tip de preparat, mixerul de mana Tefal Prep'Mix ofera robustetea si versatilitatea de care ai nevoie in fiecare zi. Motorul de 500 W asigura rezultate perfect atat pentru compozitiile usoare, cat si pentru cele dense. Setul de carlige si teluri, confectionate din inox de inalta calitate, iti vor permite sa prepari orice doresti, de la frisca la aluaturi pufoase de pizza si nu numai.

Mixerul de mana Tefal Prep'Mix: Rezistenta si versatilitate

Nimic nu se compara cu gustul delicios si mirosul imbietor al prajiturilor facute in casa! Mixerul de mana Tefal Prep'Mix este partenerul ideal pentru a obtine cele mai delicioase deserturi, aperitive, si nu numai. Acesta iti va permite sa prepari o varietate de retete datorita motorului puternic de 500 W, ideal atat pentru compozitii usoare, cat si pentru cele dense.

Setul de 2 teluri din inox de inalta calitate este perfect pentru a prepara compozitii usoare, aerate, precum spume, frisca, in timp ce setul de 2 carlige din inox  este adecvat pentru compozitiile dense, precum aluaturile grele. Mixerul este prevazut cu 5 trepte de viteza si functia Turbo pentru rezultate perfecte, usor de obtinut, iar designul inteligent, ergonomic, cu un maner texturat garanteaza o manevrare placuta si usoara, de fiecare data. Partea anterioara a mixerului este una plata, astfel ca vei putea depozita aparatul in pozitie verticala pentru a pastra curat blatul de bucatarie. Componentele detasabile sunt compatibile cu masina de spalat vase, pentru o curatare cat mai usoara.

 

 

Preparate usoare sau dense

Datorita celor doua seturi de accesorii, noul tau partener in bucatarie iti va oferi performante de top pentru toate tipurile de retete pe care doresti sa le prepari, indiferent de densitatea acestora: de la spume aerate, la aluaturi dense.

 

Motor puternic de 500 W

Performantele de top sunt la dispozitia ta datorita motorului puternic de 500 W ce garanteaza rezultate perfecte chiar si pentru compozitiile dense.

 

2 teluri din inox

Mixeaza si bate cu usurinta compozitiile  datorita setului de 2 teluri de inox de inalta calitate: albusuri de ou, frisca, aluat de prajituri, maioneza si alte preparate usoare.

 

5 trepte de viteza + functie Turbo

Mixerul a fost proiectat special pentru a oferi rezultate perfecte indiferent de reteta. Alege una dintre cele 5 trepte de viteza sau in functie de preparat, rezultatul va fi intotdeauna unul perfect.

 

2 carlige din inox

Setul de 2 carlige confectionate din inox de inalta calitate sunt ideale pentru o varietate de preparate, aluaturi dense precum cele de pizza, paine, prajituri si multe altele.

 

Produs reparabil timp de 10 ani

Conceput pentru a fi usor de reparat Livrare rapida si costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani 6.500 de centre de service la nivel mondial

 

Curatare usoara

Accesoriile sunt compatibile cu masina de spalate vase pentru o curatare usoara si confort sporit in utilizare.

 

Confortabil si usor de utilizat

Mixerul de mana este usor si confortabil de utilizat datorita manerului cu suprafata texturata. Partea anterioara a mixerului dispune de o suprafata plata pentru depozitare in pozitie verticala, astfel blatul de bucatarie va ramane curat.

Accesoriu pentru mixare: picior pasator

Pentru a te bucura de si mai multe optiuni, piciorul pasator se ataseaza mixerului, transformandu-l intr-un blender vertical, ideal pentru a prepara supe, piureuri si multe alte retete, totul cu un singur aparat!

Paharul gradat te va ajuta sa dozezi corect cantitatile, sa mixezi compozitia dorita direct in recipient, fara a o mai transfera in alt recipient. Simplu si rapid

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.