Mixer cu bol Tefal PowerMix Silence HT654E38, 600 W, rotire automata a bolului, functie turbo, 2 teluri inox, 2 carlige inox, spatula, argintiu/negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Mixer cu bol Tefal PowerMix Silence HT654E38, 600 W, rotire automata a bolului, functie turbo, 2 teluri inox, 2 carlige inox, spatula, argintiu/negru de la Tefal

Mixerul de mana Tefal PowerMix Silence ofera performante fara compromisuri, cu un nivel de zgomot redus, acesta fiind cel mai puternic si silentios mixer*. Fluxul de aer optimizat si tehnologia de reducere a zgomotului vin la pachet cu un motor robust de 600 W ce garanteaza rezultate perfecte indiferent de ingredient. Descopera pachetul complet: o varietate de functii pentru confort, seturi de carlige si teluri din inox rezistent si multe altele.

Mixerul de mana Tefal PowerMix Silence: Cel mai silentios si puternic mixer

Nimic nu se compara cu prajiturile preparate in casa, acum, Tefal simplifica acest proces cu mixerul de mana PowerMix Silence. Acesta a fost proiectat special pentru a oferi sesiuni de mixare silentioase, fara compromisuri legate de performanta, PowerMix Silence fiind cel mai silentios si puternic mixer de mana* cu tehnologii de ultima generatie si motor puternic de 600 W. Descopera o noua experienta de mixare cu un nivel de zgomot redus - datorita fluxului de aer optimizat si tehnologiei avansate de reducere a zgomotului - si performante robuste pentru rezultate perfecte indiferent de tipul ingredientelor. Manerul cu priza ergonomica si material moale, incorporeaza butoanele de control pentru treapta de viteza si functia Turbo pentru sesiuni de mixare usoare. Cele 2 teluri din inox sunt ideale pentru a mixa, bate si prepara frisca la perfectiune, in timp ce setul de carlige este ideal pentru a prepara diferite aluaturi.

Tehnologie avansata Silence600

Rezultatele perfecte de mixare vin la pachet cu tehnologia avansata de reducere a zgomotului, PowerMix Silence fiind cel mai silentios - si totusi cel mai puternic* - mixer de mana ce ofera confort sporit in utilizare si rezultate perfecte fara compromisuri.

Motor silentios

Motorul performant garanteaza sesiuni de mixare silentioase de fiecare data datorita fluxului de aer optimizat si a tehnologiei avansate de reducere a zgomotului.

Maner ergonomic

Manerul cu priza ergonomica si material moale ofera un plus de confort in utilizare si sesiuni de mixare usoare.

Motor de 600 W

Motorul puternic de 600 W ofera rezultate exceptionale indiferet de tipul ingredientelor sau retetei - inclusiv preparate dense si grele precum aluaturile.

Butoane de control

Manerul mixerului incorporeaza butoanele de control pentru treptele de viteza si functia Turbo pentru rezultate perfecte pentru o varietate de retete.

2 teluri din inox

Acestea sunt ideale pentru preparate usoare, de la albusuri de oua perfect batute si frisca aerata la aluaturi delicioase de prajituri.

Rotire automata a bolului

Mixerul vine la pachet cu un bol din inox cu o capacitate de 2.5 L.

2 carlige din inox

Acestea sunt ideale pentru a prepara aluaturi dense si grele, precum cele de briose, paine, pizza si multe altele.

Spatula inclusa

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Mixer de mana
Functii

Framantare

Amestecare

Caracteristici cheie

Lavabil in masina de spalat vase

Turbo

Bol rotativ

Continut pachet 1 x Mixer de mana
Culoare

Argintiu

Negru

CARATERISTICI TEHNICE

Putere 600 W
Tensiune alimentare 220 V
Trepte de viteza 5
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.